TESLA VERLAAGT PRIJZEN! – GAME OVER!

laatste update: 01-2023


Tesla verlaagt prijzen, ook in Nederland! Dit gaat marges drukken, maar de vraag naar Tesla’s flink verhogen!

#aandelen
#tesla
#beleggen
tesla aandeel
tesla kopen
tesla prijsverlaging
tesla verlaagt prijzen
tesla marges
tesla aandelen kopen
tesla kopen of wachten
tesla bodem
wanneer tesla kopen
tesla 2023
aandelen 2023
beginnen met investeren
beginnen investeren
beleggen
dalende aandelen
crashende aandelen
investeren in aandelen

Portfolio dividend tracker:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

30 gedachten over “TESLA VERLAAGT PRIJZEN! – GAME OVER!”

 1. Op deze manier gaan ze idd veel verkopen en markt winnen van andere merken..

 2. We zullen zien of dit wel zo verstandig is van Tesla. Beetje hetzelfde als bij deflatie, als consumenten prijsverlagingen krijgen wachten ze met kopen. Zeker als er geen nieuwe modellen komen die de premium prijs hebben. Ik snap die drop van de aandeelprijs wel. En chapeau voor jou, 2 weken volgehouden om geen Tesla filmpje te maken 😂😂😂. Toch weer bedankt hé , je content is altijd leuk en volledig 👍

 3. Mooi uiteengezet en je hebt zeker je punt dat tesla prijs (kwaliteit) beter is dan de andere merken. Ik zelf moet niks hebben van al die elektrische meuk. Zelf heb ik verleden week een Honda type r besteld 🙂

 4. Hi Blad, Luke here🙃
  Unfortuanetly I can't understand what you are saying, but I wanna let you know your a legend 👑, keep up the good work!
  Always liking the videos and old streams 😭, hope to see you there again in the future (maybe doing the same content you are doing now)!
  Every once in a while ill comment to support you dude, again, keep it up and I hope you will successful with your investments 🙂

 5. Mooie filmpje zoals altijd trouwens maar niets boven Audi friend 😉

 6. Verbaast me altijd dat mensen software, acceleratie en topsnelheid als criteria hanteren. Onder de streep zijn elektrische auto’s nog veel te duur. Verstandig om voor normale auto’s en hybrides te kiezen. Is ook een stuk praktischer dan steeds moeten laden. Verder is de Ford Mach E trouwens een veel betere auto dan een Tesla. Echt groot en mooie afwerking.

 7. Tesla is nu heel competitief na de prijsverlaging. Er komt echter meer kijken bij het vergelijken van auto's dan alleen aandrijflijn specs. Ophanging, bouw/materiaal kwaliteit, remmen, rijgedrag etc.

 8. Die een tesla heeft is zelfstandig…allemaal om te kunnen inbrengen op zijn belastingsbrief! Meer zit daar niet achter. Autosalon in Belgïe staan ze ook nu,tristig standje. Tesla is ook barlelijk! 🤢🤮
  Sorry,ik heb men buik vol van musk met zen teslarommel. Was weer een tesla ineens op autostrade tot noodstop gekomen voor niks. En zeker 10 autos in de prak die er achter reden.
  Je weet wat ze zegen van goedkope rommel

 9. Tesla laat de concurrentie achter zich. Mooie auto's, kwalitatief extreem goed. Als ik het geld (over) had dan kocht ik er 1.

 10. Geweldig dat je zo achter Tesla staat, ga zo door! Je kan er zo voor werken en denk dat Elon Musk heel blij met je zal zijn. Tesla kan de prijsverlagingen makkelijk hebben. De vraag zal ook zeker toenemen. Ik hoop dat er ook meer gigafactory's komen en meer Tesla zonnepanelen. Zoals je zegt, er zijn weinig fabrikanten die kunnen tippen aan de elektrische marktleider Tesla! Ik hoop komende jaren op een flinke stijging op de beurs.

 11. "Never fall in love with a stock; always have an open mind." Peter Lynch

 12. Je vergeet in elke Tesla de shabby-afwerking, klote stoelen (met zweterig kunstleer), beroerde garantieregeling en zwaar ondermaatse service van Tesla.
  Voor 50K-60K is zou ik altijd een Kia of Hyundai verkiezen boven de Model Y.
  Beter afgewerkt, prima garantie en veel betere service.
  Acceleratie is zwaar overrated (op de uitzondering na die dit echt belangrijk vindt)

  En auto’s zijn voor veel mensen emotie. Vergelijking stuk slaan op acceleratie en range is veel te kort door de bocht.

  De fanboy in je moet de roze bril even afzetten.

 13. Rij sinds een jaar Hyundai Kona, 100% tevereden. Hyundai maakt ook zeer efficiente auto's. Tesla was naar mijns inziens altijd next level, net niet te berijken. Wordt wel aantrekkelijk zo. Stap ik over.. nee. Ben een tevreden mens met de Kona.

 14. Wanneer komt nu de video met fundamentele analyse over Tesla?

 15. hi…weer geweldig dat je weer zo'm video maakt…heel informatief. Maar de toon is we anders dan andere video's. Je klinkt me beetje gefrustreerd…..recente koers beweging denk ik.
  Ik wil zeggen dat het eerste gedeelte heel erg feitelijk gebaseerd is (niks tegen in te brengen) , alleen het laatste punt over lineaire prijs verlaging…dat is meer een verwachting van je persoonlijk denk ik. Uitgaande van een recessie ..kunnen de cijfers heel anders uitpakken.

 16. Ik zie 47.793 staan bij basis opties met model Y kan iemand uitleggen? documentatie kosten etc zelfs alsnog moet het goedkoper zijn.

 17. Mmm… wordt steeds meer een Tesla kanaal. Persoonlijk vind ik dat niet zo interessant. Te veel detail

  Misschien eens een filmpje over je optie strategie. Ben daar toch wel benieuwd naar tov mijn eigen strategie. Probeer zoveel mogelijk invalshoeken te vinden om er zelf van te leren.

Reacties zijn gesloten.