Tesla verkoopt 75% BTC | Klinieken: crypto verslavingen stijgen | BTC nieuws vandaag | #688

laatste update: 08-2022


Tesla heeft 75% van zijn bitcoin reserves verkocht. Daarnaast kan het hebben van een zogenaamde ‘crypto verslaving’ heel ernstig uitpakken. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:07 Kwartaalcijfers Q2 Tesla zéér opvallend
05:55 UK gaat ruimte maken voor stablecoins (en crypto)
08:40 Zuid Korea’s nieuwe pro-bitcoin president schuift cryptobelasting op
11:32 Cryptoverslavingen nemen snel toe volgens klinieken
13:39 ECB verhoogt rente (nu definitief) flink
15:33 Koerrrsen koerrrsen!
20:09 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Tesla verkoopt 75% BTC | Klinieken: crypto verslavingen stijgen | BTC nieuws vandaag | #688”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Opvallend dat bearish nieuws vaak als iets positiefs verpakt wordt: "uiteindelijk hebben ze (Tesla) binnen no-time 75% weten te slijten". Maar natuurlijk kan je aangeschafte btc gewoon weer verkopen, lees dumpen op een beurs. De vraag is tegen welke koers en wat is je verlies? Dan kan het wel o zo liquide zijn, maar als je 1/3 van de waarde moet inleveren..

Reacties zijn gesloten.