Tesla, Nvidia, Lululemon en meer

laatste update: 02-2023


Hong Kong, China, 13 september 2022, Een rode Tesla-auto passeert een Tesla-dealer in Wanchai. (Photo by Marc Fernandes/NurPhoto via Getty Images)

Nurfoto | Nurfoto | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Tesla – De aandelen van Tesla stegen maandag met 5,93% nadat de advocaten van CEO Elon Musk zaterdag een Californische rechtbank hadden gevraagd om een ​​rechtszaak over de aandelen van het bedrijf naar Texas te verplaatsen, daarbij verwijzend naar lokale negativiteit.

Geavanceerde micro-apparaten – De chipgigant steeg 5,13% toen halfgeleideraandelen de rally van maandag aanvoerden. De geavanceerde duwde het aandeel boven zijn 50-daags voortschrijdend gemiddelde. Wells Fargo noemde AMD maandag een topkeuze in de semi-sector.

Nvidia – Het chipaandeel steeg tijdens de middaghandel met 5,18%. Eerder op de dag werd Nvidia door Wells Fargo-analisten uitgeroepen tot een topkeuze voor 2023, die zeiden dat ze tegen het einde van het jaar een positieve productcyclus voor datacenters verwachten.

Regeneron – Regeneron daalde met 7,69% nadat het farmaceutische bedrijf zei dat de verkoop van zijn Eylea-medicijn in het laatste kwartaal van 2022 negatief werd beïnvloed door een verschuiving naar een off-label concurrent.

Lululemon – Het athleisure-aandeel daalde met 9,29% nadat Lululemon’s zijn vooruitzichten had gewijzigd om aan te tonen dat het voor het vierde kwartaal krimpende brutomarges verwacht. Het bedrijf zei wel dat het verwacht dat de netto-inkomsten hoger zullen zijn dan het vorige richtbereik.

Zillow — De aandelen van het bedrijf op de vastgoedmarkt stegen met 8% nadat Bank of America de aandelen dubbel had opgewaardeerd om te kopen en zei dat ze vanaf de afsluiting van vrijdag met 20% zouden kunnen stijgen, daarbij verwijzend naar de verbeterde groeivooruitzichten ondanks een uitdagend macro-economisch klimaat.

Uber – Uber-aandelen wonnen 3,79% na een upgrade van Piper Sandler naar overwogen van een neutrale rating. Het bedrijf zei dat stijgende inflatie en autoprijzen de wens om ritjes te delen zouden moeten stimuleren.

Holisch – Aandelen stegen met 2,5% nadat de aanbieder van diagnostiek voor vrouwen een fiscale omzet van $ 1,07 miljard in het eerste kwartaal rapporteerde, waarmee het de meest recente verwachting van $ 940 miljoen tot $ 990 miljoen overtrof. Die omzet overtrof ook de verwachtingen van Wall Street.

Eend Kreek – Duck Creek steeg met 46,5% nadat het zei dat Vista Equity Partners de aanbieder van verzekeringsinformatieoplossingen privé zal nemen voor $ 19 per aandeel.

Energieaandelen – Stijgende energie- en aardgasprijzen stimuleerden de aandelen van EQT Corp met 3,9%, evenals Marathon-olie en Halliburtondie respectievelijk 1,6% en 0,6% wonnen.

Ceridiaan HCM — Ceridian HCM-aandelen stegen met 3,15%. MoffettNathanson startte berichtgeving over de aanbieder van human resources-software met een beoordeling van de marktprestaties, waarbij hij zei dat de aandelen 12% hoger liggen dan het koersdoel van $ 68 van het bedrijf.

Monolithische energiesystemen – De aandelen van Monolithic Power Systems stegen 4,36% tijdens de halfgeleiderrally, na de aandelen van Nvidia en Advanced Micro Devices.

Baxter International – Gezondheidszorgbedrijf Baxter International daalde met 7,74% en bereikte een dieptepunt in 52 weken, nadat het had aangekondigd dat het zijn nierzorgactiviteiten zou herstructureren en afsplitsen.

Orakel – Oracle ging 1,27% vooruit nadat Piper Sandler het aandeel had opgewaardeerd van neutraal naar overwogen, waarbij hij opmerkte dat er een einde zou kunnen komen aan een jarenlange periode van lage groei.

Goldman Sachs – De aandelen stegen met 1,41% na berichten dat de bankgigant 3.200 werknemers ontslaat, of 6,5% van het personeelsbestand dat het in oktober had. Dat is minder dan de 8% die vorige maand werd gerapporteerd.

Teladoc – De aandelen van Teladoc stegen met 4,13% nadat het bedrijf aankondigde dat de omzet in het vierde kwartaal van 2022 de verwachtingen van analisten overtrof.

– CNBC’s Samantha Subin, Alex Harring, Sarah Min, Jesse Pound, Yun Li, Michelle Fox en Tanaya Macheel droegen bij aan rapportage

Plaats een reactie