Tesla, Meta, DR Horton en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Tesla (TSLA) – Uit SEC-dossiers blijkt dat CEO Elon Musk in de dagen na zijn aankoop van Twitter bijna $ 4 miljard aan Tesla-aandelen heeft verkocht. Tesla-aandelen voegden 1,5% toe in de premarket.

Metaplatforms (META) – De aandelen van het Facebook-moederbedrijf stegen met 4,3% in premarket-handel nadat het bedrijf had aangekondigd dat het 13% van zijn personeelsbestand zou ontslaan, of meer dan 11.000 werknemers.

DR Horton (DHI) – Het aandeel van de huizenbouwer daalde in de premarket met 3,1% nadat het de hoogste en laagste schattingen voor het laatste kwartaal had gemist. Het zei ook dat het geen begeleiding zou geven vanwege de onzekerheid op de huizenmarkt.

Walt Disney (DIS) – Walt Disney zakte 7,4% in de pre-market na het missen van top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal. De winst van Disney werd getroffen door hogere kosten bij de streamingdienst Disney+ en het bedrijf is van plan te snijden in marketing- en contentbudgetten.

Positie bevestigen (AFRM) – Affirm Holdings kelderde 12,2% in premarket-handel nadat het bedrijf voor kopen-nu-betalen-later een groter dan verwacht kwartaalverlies rapporteerde. Affirm is vooral populair bij kopers van Peloton fietsen, en ziet een impact van het vertragen van de verkoop van Peloton-uitrusting.

Upstart Holdings (UPST) – Upstart kelderde 23,8% in premarket-actie nadat het AI-gestuurde leenplatform een ​​veel zwakker dan verwachte omzetprognose voor het huidige kwartaal had uitgebracht, daarbij verwijzend naar uitdagende economische omstandigheden.

AMC-entertainment (AMC) – AMC rapporteerde een kwartaalverlies van 22 cent per aandeel, kleiner dan het verlies van 26 cent dat analisten hadden verwacht, en de omzet overtrof de consensus. CEO Adam Aron zei dat de resultaten van AMC in het laatste deel van het kwartaal werden beïnvloed door de soft box office-resultaten. AMC daalde 3,9% in pre-market actie.

Lucide Groep (LCID) – Lucid zakte 8,3% in de pre-market nadat hij had gezegd dat het tot $ 1,5 miljard zou kunnen ophalen door middel van aandelenverkoop om de activiteiten van de fabrikant van elektrische voertuigen te financieren.

Axon Enterprise (AXON) – Axon steeg met 8,5% in premarket-handel nadat de maker van Taser een beter dan verwachte winst en omzet voor het derde kwartaal rapporteerde. Het verhoogde ook zijn vooruitzichten voor het hele jaar, daarbij verwijzend naar een sterke vraag.

Sprouts Boerenmarkt (SFM) – Sprouts Farmers Markets realiseerde een rally van 8,2% buiten kantooruren op beter dan verwachte resultaten over het derde kwartaal. De biologische kruidenier verhoogde ook zijn prognose voor het hele jaar en zei dat het profiteerde van een toenemende nadruk op gezondheid en welzijn door consumenten.

Plaats een reactie