Technische analyse: wanneer aandelen & crypto KOPEN of VERKOPEN?

laatste update: 06-2023


Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

Wat is technische analyse bij crypto en aandelen? Technische analyse voor beginners kan indrukwekkend lijken. Na de financiële analyse gaan we nu verder met de technische analyse. Met de technische analyse ga je de grafieken bestuderen van aandelen en crypto’s om te bepalen wanneer je kunt kopen en verkopen. Het voordeel van de technische analyse is dat je objectieve beslissingen kunt maken, omdat je je baseerd op grafieken in plaats van op emoties. Naar mijn mening kun je hierdoor ook betere beslissingen maken.

Een van de tools die je kan gebruiken voor de technische analyse is de ‘RSI’. RSI staat voor relative strength index en is een indicator die je kan gebruiken om te zien hoe krachtig een trend is. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat als de RSI erg hoog staat, de trend krachtig is. Op dat moment is het waarschijnlijk dat de trend daarna minder krachtig wordt en is het waarschijnlijk dus goed om nog even te wachten met het kopen van het aandeel of de crypto óf om juist te gaan verkopen. Als de RSI laag staat is het mogelijk dus een goed moment om juist te gaan kopen.

Nog geen subscriber? Geen probleem!

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: beleggen, aandelen, crypto, technische analyse, TA crypto, TA aandelen, technische analyse crypto, technische analyse aandelen, technische analyse beginners, RSI, wat is RSI, RSI technische analyse

Hashtags: #RSI #TA #aandelen #crypto #technischeanalyse

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

1 gedachte over “Technische analyse: wanneer aandelen & crypto KOPEN of VERKOPEN?”

  1. Wat voor tools gebruik jij allemaal bij technische analyse?

Reacties zijn gesloten.