TECHNISCHE ANALYSE voor BEGINNERS: de basisset-up


Wil jij technische analyse leren om grafieken van crypto en aandelen te bestuderen? Dan is deze video voor jou. Hoe mag ik je verder helpen?

Technische analyse voor crypto en aandelen. Technische analyse voor beginners. Dat is de focus van deze video. Door Wiebe Koehoorn van Nesami, onder andere van Crypto Insiders. Voor koers van bitcoin, koers ethereum en andere cryptocurrencies en altcoins.

REFERRAL LINK TRADINGVIEW: (beide $30 als je naar een betaald abonnement overstapt)

๐Ÿ‘‰ Je vindt alle links op Hier kun je leren beleggen, een hoger rendement behalen, je toekomstig vermogen berekenen en nog veel meer!

๐ŸŽฏ Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

๐Ÿ““ Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

๐Ÿ“ˆ Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

๐Ÿ‘‘ Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

๐Ÿ’ฑ Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

๐Ÿ’ฒ Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: technische analyse beginners, technische analyse crypto, technische analyse aandelen, crypto koers, bitcoin koers, ethereum koers, altcoin koers, grafiek analyse, beleggen voor beginners, Nesami, Wiebe Koehoorn, Crypto Insiders, technische analyse bitcoin, support resistance, steun weerstand, RSI, MACD, volume, EMA, exponential moving average, MACD histogram, MACD signal line, RSI EMA, timeframes, Tradingview

Hashtags: #technischeanalyse #crypto #bitcoin #Tradingview

Timestamps:
00:00 Dit ga ik de komende tijd doen!
00:45 Dit moet je weten voordat je TA gebruikt!
02:42 De basisset-up voor technische analyse

โค๏ธ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

3 gedachten over “TECHNISCHE ANALYSE voor BEGINNERS: de basisset-up”

  1. Hallo Wiebe, bedankt voor de video. Graag zou ik een cursus willen volgen over traden en technische analyse. Waar kan ik het beste een training volgen?

Reacties zijn gesloten.