Technische analyse AEX, S&P 500 & Nasdaq | LYNX Beursflash in 2023

laatste update: 11-2023


In deze video bespreekt Justin Blekemolen de grafieken van de S&P 500, de Nasdaq en de AEX index. Aan de hand van technische analyse probeert hij de kantelpunten van deze aandelenbeurzen te bepalen. We bespreken de verwachte koersbewegingen aan de hand van trends, koerspatronen en steun- en weerstandsniveaus. Meer over technische analyse leest u in het LYNX Kennisportaal:

Inhoud:
00:00 Intro
00:30 Wat speelt er?
01:38 Technische Analyse S&P 500 index
02:58 Technische Analyse Nasdaq-100
03:46 Technische Analyse AEX index
05:11 Outro

#aex #sp500 #sp500trading #nasdaq #nasdaq100 #nasdaqanalysis #technischeanalyse #aandelen #aandelenkopen #beursnieuws #beurs #beleggen #beleggentips

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Abonneer nu:

Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via e-mail:

Ontdek het LYNX Masterclass programma:

Volg LYNX:
Website:
Twitter:
Facebook:
LinkedIn:

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of – horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is in deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

1 gedachte over “Technische analyse AEX, S&P 500 & Nasdaq | LYNX Beursflash in 2023”

Reacties zijn gesloten.