TECH AANDEEL MET 39% UPSIDE | Interessant aandeel (Mei 2022)

laatste update: 05-2022


Is dit populaire aandeel met 39% upside ook een interessant aandeel voor de lange termijn?
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro
💶 Ontdek, analyseer en waardeer aandelen via Beleggertools

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. Als je wilt beginnen met beleggen dan zijn ETF’s een goede optie. Maar naarmate je langer bezig bent met beleggen wil je ook een individueel bedrijf kopen omdat je kansen ziet en meer rendement wilt maken. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een aandeel dat mogelijk interessant is.

In deze video bekijken we een groot bekend Amerikaans techbedrijf dat het de laatste jaren bijzonder goed doet. Het PE ratio ziet er aantrekkelijk uit, ook in de huidige marktomstandigheden. Analisten zien bijna 39% upside in het aandeel in de komende 12 maanden, maar hoe kijk ik naar het aandeel als ik het ga analyseren? En wat als ik een waardering maak van het aandeel voor de lange termijn? Is het aandeel dan bij de huidige koers dan wel interessant om in te beleggen? Het zou namelijk wel een aandeel kunnen zijn dat ik in de toekomst aan mijn portfolio wil toevoegen.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:38 Interessant aandeel
01:43 Kwartaalcijfers
12:03 Analyse
18:39 Waardering
21:47 Conclusie

#beleggen #investeren #aandeel

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

5 gedachten over “TECH AANDEEL MET 39% UPSIDE | Interessant aandeel (Mei 2022)”

  1. Een cagr can 17% aankomende 5 jaar is wat mij betreft VEEL te hoog. Zelfs de bear case van 14% vind ik nog hoog. P/E zou ik uitgaan van 18-20-22.

    Google vanaf 1700 vind ik wel koopwaardig. Het is natuurlijk wel echt een geweldig bedrijf, wat prima diversified is en ook enorm investeert in de toekomst.

  2. Ik denk dat Google best last kan krijgen van een digitale ‘crisis’. Denk aan cybercriminaliteit of privacywetgeving die veranderd. Dit is tot op heden nog niet gebeurd maar is wel iets om rekening mee te houden voor de nabije toekomst bij een bedrijf wat zo veel leunt op digitale diensten.
    Verder prima analyse. Ik zou zelf nog wat langer gaan zitten op sommige metrics maar dat is persoonlijke voorkeur denk ik. Wel mooi bedrijf met mooie inkomstenstromen.

Reacties zijn gesloten.