Target, Lowe’s, Carnival en anderen

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Doelwit (TGT) – Doel daalde met 13,5% in de premarket nadat het de consensusschattingen met 59 cent had gemist met een kwartaalwinst van $ 1,54 per aandeel. De retailer verwacht een daling van de verkoop tijdens de feestdagen en halveert de prognose voor de operationele marge voor het huidige kwartaal. Target zei ook dat het een kostenbesparingsplan zal lanceren dat is ontworpen om tot $ 3 miljard per jaar te besparen.

van Lowe (LAAG) – Lowe’s voegde 2,4% toe aan premarket-handel nadat de detailhandelaar voor woningverbetering de top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal had overtroffen en beter dan verwachte vergelijkbare winkelverkopen rapporteerde.

Carnaval (CCL) – Carnival zakte met 12,7% in de premarket nadat de cruisemaatschappij een converteerbare obligatie-uitgifte van $ 1 miljard aankondigde als onderdeel van zijn herfinancieringsplan.

Geavanceerde auto-onderdelen (AAP) – Advance Auto Parts kelderde met 14,7% in de handel buiten kantooruren nadat de auto-onderdelenverkoper lager dan verwachte kwartaalresultaten boekte. Hoewel de omzet overeenkwam met de Street-prognoses, werden de resultaten beïnvloed doordat consumenten overgingen op de goedkopere huismerken in plaats van op de duurdere nationale merken. Het bedrijf verlaagde ook zijn vooruitzichten voor het volledige jaar. Concurrent O’Reilly auto-onderdelen (ORLY) daalde met 2,9%.

Salie therapieën (SAGE) – Sage Therapeutics won 3,3% in premarket-handel nadat uit een SEC-aanvraag bleek dat CEO Barry Greene 14.500 aandelen had toegevoegd aan zijn belang in de medicijnfabrikant.

Corteva (CTVA) – Corteva daalde met 1% in de premarket nadat UBS de aandelen van het bedrijf voor zaad- en gewasbeschermingsmiddelen had verlaagd naar neutraal van buy-in, wat volgens het bedrijf een waarderingsgesprek is. Toch verhoogde UBS zijn koersdoel op de aandelen van Corteva van $ 70 naar $ 73 per aandeel.

Ali Baba (BABA), NetEase (NTES) – De in China gevestigde bedrijven behoren tot de aandelen die terrein winnen na een rapport van Reuters dat Amerikaanse regelgevers “goede toegang” hebben gekregen tot audits van Chinese bedrijven die in de VS zijn genoteerd. Alibaba steeg met 1,8%, terwijl Netease met 3,6% steeg in premarket-actie.

Etsy (ETSY) – De online handwerkmarktplaats werd op Evercore’s “Tactical Underperform”-lijst geplaatst, ook al handhaafde het bedrijf een outperform-rating voor het aandeel. Evercore is ingenomen met Etsy’s langetermijnvooruitzichten, maar voorziet een driemaandelijkse trend van lagere aankoopfrequentie en een verschuiving in uitgaven naar goedkopere items. Etsy daalde 3,6% in de premarket.

Plaats een reactie