Tapestry, WeWork, Rivian en anderen in 2023

laatste update: 10-2023


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Tapijtwerk (TPR) – Het bedrijf achter de merken Coach en Kate Spade versloeg de hoogste en laagste schattingen voor het laatste kwartaal, maar verlaagde de prognose voor het hele jaar voor de impact van de sterke Amerikaanse dollar en de Chinese Covid-19-beperkingen. Tapestry daalde 2% in de premarket-handel.

Nio (NIO) – De in China gevestigde fabrikant van elektrische auto’s boekte een groter dan verwacht kwartaalverlies, maar zei dat het verwachtte dat de leveringen in het huidige kwartaal bijna zouden verdubbelen ten opzichte van een jaar geleden. Nio-aandelen stegen met 5,5% in de voorbeurshandel.

We werken (WE) – De aandelen van het bedrijf voor het delen van kantoren daalden met 1,7% in de premarket nadat het een groter dan verwacht kwartaalverlies rapporteerde. WeWork is ook van plan deze maand ongeveer 40 slecht presterende locaties te verlaten.

Zes vlaggen (SIX) – De aandelen van de exploitant van het themapark daalden aanvankelijk in de premarket-handel nadat het de hoogste en laagste schattingen voor het laatste kwartaal had gemist. Het herstelde zich echter tot een winst van 2,9% na de aankondiging van een overeenkomst met investeringsmaatschappij H Partners die de limiet op het belang van H Partners in het bedrijf verhoogde van 14,9% naar 19,9%.

Rivian (RIVN) – Rivian steeg 8,2% in de handel buiten kantooruren nadat de fabrikant van elektrische voertuigen een kleiner dan verwacht kwartaalverlies rapporteerde en zijn productieschema intact hield, zelfs ondanks problemen met de toeleveringsketen.

Nederlandse Broers (BROS) – De aandelen van Dutch Bros stegen met 3,8% in de premarket nadat de exploitant van handgemaakte drankenwinkels een beter dan verwachte winst en omzet voor zijn laatste kwartaal rapporteerde. Het bedrijf verhoogde ook zijn omzetvooruitzichten voor het hele jaar.

AstraZeneca (AZN) – AstraZeneca won 4,8% in premarket-handel nadat de medicijnfabrikant positieve kwartaalresultaten rapporteerde en zijn winstprognose voor het hele jaar verhoogde. De resultaten van AstraZeneca kregen een boost door de sterke verkoop van zijn kankermedicijnen.

Bumble (BMBL) – Bumble zakte 14% in premarket-actie na het uitbrengen van een zwakke omzetprognose voor het huidige kwartaal. De datingservice-operator zei dat zijn gebruikers abonnementen langzamer verlengen, omdat consumenten bezuinigen op discretionaire uitgaven in het licht van inflatie.

Eerlijke Isaac (FICO) – Fair Isaac realiseerde een rally van 10,4% in de premarket nadat de kwartaalwinst hoger was dan de schattingen van analisten en de omzet groeide in zowel de kredietscore als de software-eenheden. Het bedrijf, bekend van de FICO-kredietscores, gaf ook een optimistische prognose voor het hele jaar.

ZipRecruiter (ZIP) – ZipRecruiter steeg met 12,6% in premarket-handel nadat de exploitant van de online vacaturesite beter dan verwachte kwartaalresultaten had gepubliceerd en zijn prognose voor het hele jaar had verhoogd. ZipRecruiter kondigde ook een verhoging van $200 miljoen aan in haar aandeleninkoopprogramma.

Plaats een reactie