Take-Two Interactive, Lyft, TripAdvisor en meer

laatste update: 12-2022


Bekijk enkele van de grootste verhuizers in de premarket:

Take-Two Interactief (TTWO) – Take-Two zakte 17,4% in de premarket nadat de uitgever van videogames zijn boekingsvooruitzichten voor het jaar verlaagde. Take-Two werd beïnvloed door zwakkere mobiele en in-game verkopen, hoewel CEO Strauss Zelnick zei dat de situatie binnen de komende drie tot zes maanden zou moeten verbeteren.

Lyft (LYFT) – Lyft zakte 17,3% in premarket-actie nadat het laatste kwartaalrapport een vertragende omzetgroei en ridership-niveaus liet zien die onder het pre-pandemische niveau blijven. De ride-hailing-service rapporteerde echter beter dan verwachte inkomsten voor het laatste kwartaal.

TripAdvisor (TRIP) – TripAdvisor-aandelen kelderden met 20,8% in premarket-handel nadat de kwartaalresultaten van de reiswebsite-exploitant onder de prognoses van Wall Street kwamen. TripAdvisor zei dat valutaschommelingen een significant negatief effect hadden op de omzet en dat de vraag naar reizen sterk blijft.

Lordstown Motors (RIDE) – Lordstown-aandelen stegen met 14,6% in de premarket na nieuws dat contractfabrikant Foxconn tot $ 170 miljoen zal investeren in de fabrikant van elektrische voertuigen en de grootste aandeelhouder wordt.

DuPont (DD) – DuPont steeg met 3,7% in de premarket nadat de fabrikant van industriële materialen de hoogste en laagste schattingen voor het derde kwartaal had verslagen. De positieve resultaten van DuPont kwamen ondanks hogere kosten voor grondstoffen en energie.

Coty (COTY) – Het cosmeticabedrijf rapporteerde een winst die overeenkwam met de schattingen van Wall Street, met een omzet die iets boven de prognoses van analisten lag. De vraag naar Coty’s producten bleef ondanks hogere prijzen op peil, al kreeg hij wel een klap te verduren van een sterkere Amerikaanse dollar. Coty steeg met 3,2% in de premarket-handel.

Planet Fitness (PLNT) – De aandelen van de exploitant van het fitnesscentrum stegen met 7,1% in de premarket nadat de kwartaalomzet en -winst de schattingen van Wall Street overtroffen en de prognose voor het hele jaar werd verhoogd. Het ledental bereikte recordhoogten tijdens het kwartaal, waarbij leden vaker kwamen.

Perrigo (PRGO) – De fabrikant van vrij verkrijgbare geneesmiddelen en gezondheidsproducten kwam voor zijn laatste kwartaal zowel boven als onder de streep tekort en verlaagde ook zijn prognose voor het hele jaar. Arbeidstekorten en een sterkere Amerikaanse dollar waren enkele van de factoren die op Perrigo’s resultaten drukten. Het aandeel daalde 3,2% in de premarket-handel.

Qiagen (QGEN) – Qiagen won 3,4% in premarket-handel nadat het biotechbedrijf zijn vooruitzichten voor het hele jaar had verhoogd, wat wijst op een bijzondere sterkte in zijn niet-Covid-productportfolio.

Medtronic (MDT) – Medtronic daalde 5,5% in premarket-actie na de publicatie van onderzoeksresultaten met een apparaat dat gericht is op moeilijk te behandelen hypertensie. Het apparaat verlaagde wel de bloeddruk bij patiënten, maar slechts iets meer dan medicijnen om de aandoening te behandelen.

Plaats een reactie