T-Mobile down voor duizenden gebruikers in de VS in 2023

laatste update: 03-2023©Reuters. BESTANDSFOTO: Een T-Mobile-bord bovenop een T-Mobile-winkel in Manhattan, New York, VS, 22 september 2017. REUTERS/Amr Alfiky/File Photo

(Reuters) – T-Mobile-gebruikers in de Verenigde Staten meldden netwerkstoringen waardoor verschillende klanten laat op maandag niet konden bellen of andere mobiele diensten konden gebruiken, volgens de storingsopsporingswebsite Downdetector.com.

De website, die storingen volgt via een reeks bronnen, waaronder gebruikersrapporten, toonde aan dat er meer dan 60.000 incidenten waren gemeld.

Veel klanten gingen naar Twitter om updates over de serviceonderbreking te delen, waarbij verschillende gebruikers zeiden dat ze ‘SOS’-meldingen op hun telefoons zagen.

De helppagina van T-Mobile reageerde op tweets van gebruikers die problemen ondervonden en zeiden dat het bedrijf de klachten zou beoordelen, zonder details te geven over de omvang of reden van de storing.

T-Mobile reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Reuters om commentaar.

De Amerikaanse draadloze provider heeft de laatste tijd duizenden draadloze abonnees toegevoegd, dankzij kortingen op smartphones, gebundelde aanbiedingen, lage abonnementsprijzen in de sector en een voordeel in 5G.

De koerier voegde in het vierde kwartaal 927.000 abonnees voor postpaid-telefoons toe, het hoogste aantal van zijn concurrenten.

Plaats een reactie