Start schot voor Ban op Crypto?

laatste update: 11-2022


#startschotvoorbanopcryptonews # #Startschot #BanCrypto

Start schot voor Ban op Crypto? Santander wil transfers blokkeren naar crypto -beurzen

 door Jeremy van der Haegen

 Gepubliceerd op maandag 7 november 2022 om 19:49 uur •

 2 min gelezen

tot

Santander wil Britse klanten in 2023 verbieden om geld naar crypto -beurzen te sturen om digitale munten te kopen.

Waarom is dit belangrijk? Bepaalde banken in Europa zien nieuwe fintech zoals crypto munten als een bedreiging voor hun eigen bestaan. Transfers naar crypto -beurzen worden daarom regelmatig beperkt door die instellingen om klanten te beschermen voor e. De Spaanse bank Santander neemt nu de leiding in het beleg van crypto.

De details: Santander heeft de regels voor crypto al vanaf het midden van november aangescherpt. Maar vanaf volgend jaar wordt het hoofd droog gehakt. Vanaf 15 november is een maandelijkse limiet van 3.000 pond op transfers naar crypto -beurzen van toepassing op Santander in het VK en enkele andere Britse banken. Deze transacties hebben ook een plafond van 1.000 pond per overdracht.

Ergens op 2023, wanneer het nog niet bekend is, zullen het dan alle transacties naar digitale handelsplatforms

 Dit premium -artikel is exclusief voor abonnees van abonnees en krijgt onmiddellijk onbeperkte toegang tot alle artikelen. Nu vanaf € 1,99/maand. E -mailadres Ja, ik wil gratis toegang voor 1 maand, ja, ik wil toegang tot alle premium artikelen die altijd annuleerbaar zijn al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikelen.