5 gedachten over “Staking vraag neergelegd bij Bitvavo |Mid-week update #bitvavo expiriment in 2022”

  1. Antwoord bitvavo naar jou wel? Want ik en vele andere stellen steeds dezelfde vraag op het twitter account van bitvavo. Wanneer komen er meer stakeable coins maar zij negeren deze vraag en lijken toch totaal niet te reageren op vragen van andere mensen. Zeer jammer en niet erg professioneel…

  2. Zijn er werken aan de hang ofzo ik kan geen bitcoin withdrawen. Sorry dat ik het via jou vraag maar ik heb geen idee tot wie ik mij moet richten aangezien bitvavo nooit antwoord of geen updatr over werken heeft bekend gemaakt

  3. IK denk niet dat je een antwoord krijgt, ik heb al tig verschillende mails gestuurd en nog nooit een reactie terg ontvangen. Dat ze de staking vergoeding hebben verlaagd is dat ze daar zelf meer aan verdienen, maar dat zullen ze nooit toegeven. Ook niet dat ze veel verschillende coins ''blokkeren'' waar je niks mee kan na aankoop, zeer dubieus praktijken houden ze er op na.

Reacties zijn gesloten.