STAGFLATIE SLAAT WERELDWIJD TOE en FED ZIT VAST! | GoudKoorts 206

laatste update: 11-2023


Een nieuwe #GoudKoorts voor @GoldRepublic! Over goud, de FED en stagflatie.

✉️ Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief via:
👉 Onderaan de homepage staat het formulier

⚜️ Open nu een account bij GoldRepublic & krijg je eerste gram goud gratis:
👉

📕 Bestel Barts boek: “Chaos zonder Goud”:
👉

⭐ Pre-register voor de NFT van GoldRepublic:
👉

🇬🇧 Volg hier het Engelstalige GoldRepublic-kanaal @GoldRepublic_English :
👉

🏆 Ontvang maandelijks 50% korting op de transactiekosten voor de aankoop van het spaarplan:

🐦 Volg ons op Twitter
›› GoldRepublic:
›› Bart Brands:
›› Instagram:

🚩 LET OP: Er zijn helaas scammers actief die met een Whatsapp nummer reageren op de reacties van onze abonnees, met een voorstel om in contact te komen over investeren/beleggen. Wij zullen NOOIT op deze wijze contact opnemen met onze kijkers/abonnees. Reageer hier dus NIET op (mits je ze met de grond gelijk maakt natuurlijk 😉). Stay safe!

⚪️ Odysee Kanaal:

📲 Altijd de actuele goudprijs en je portfolio binnen handbereik? Download nu de GoldRepublic app:
– Google Play:
– Apple Store:

🔎 Meer informatie mb.t. investeren in edelmetaal? Bezoek onze website

📞 Heb je na deze video van Bart nog steeds vragen?
Stel ze hieronder gerust of deel ze rechtstreeks met ons via mail, Facebook, Instagram of bel ons op 020 794 6021.

🎧 Luister naar GoudKoorts
›› op Spotify:
›› op Apple Podcasts:

›› op Google Podcasts:

⏰ Timestamps ⏰
0:00 – Intro
0:48 – Goud en Zilverprijs
1:16 – Rentebesluit FED
3:50 – Deflatie
5:52 – Stagflatie
8:05 – Goudkoers
13:28 – Outro

⚠️ DISCLAIMER ⚠️
De verstrekte informatie in deze video-uiting is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. Deze is ook niet bedoeld om u aan te zetten tot het (ver)kopen van een product of het afnemen van een dienst van GoldRepublic, noch als basis voor een beleggingsbeslissing. Een beslissing om te gaan beleggen in een GoldRepublic-product kan en mag u uitsluitend baseren op de informatie uit een definitief prospectus en de eventuele Essentiële Beleggers informatie en andere informatie over het betreffende product (zoals (half)jaarresultaten). Deze informatie is op de website (www.goldrepublic.com) verkrijgbaar. Schakel eventueel een adviseur in.

#goud #eu #digitaleuro #bitcoin #gold #zilver #edelmetalen #usd #cbdc #vastgoed #nieuws #brics #inflatie #china #ecb #digitaleuro

20 gedachten over “STAGFLATIE SLAAT WERELDWIJD TOE en FED ZIT VAST! | GoudKoorts 206”

 1. Veel indirecte belastingen rekenen ze niet mee , zoals in de energie prijzen. Worden gefopt.

 2. Inflatie. Economen houden er al verschillende definities op na. Waar kijken we nou naar.

 3. Waarom had Klaas Knot onlangs een ontmoeting met Klaus Schwab in Den Haag, wat the fuck heeft die man te maken met de baas van de Nederlandse bank.

 4. stagflatie duurt nooit lang. Als de consument niets meer heeft te besteden, dan zakken vanzelf de prijzen. Niettemin zitten we en blijven we in een gigantische (stille) depressie.

 5. Je wilt niet leven in een wereld waar de koers van goud een paar ton is,deze week heeft Turkije 671 ton zilver ingekocht Bart.

 6. alles gaat instorten , zie de brics landen die hebben goud gedekt geld . de dollar enz.. is niks waard de fed is papier geld wat bijgedrukt kan worden . alles is gemanipuleerd. wake up people!!!

 7. Mijn vermoeden is dat door de zogenaamde nieuwe inflatiedefinitie van het CBS de inflatie kunstmatig te laag wordt gerapporteerd. Dit maakt de weg vrij voor renteverlagingen van centrale banken.

 8. we worden door de energiebedrijven in de tang gehouden! dus: nationaliseren die hap, beter voor ons allemaal! net als de ziektekosten, de NS en ander vervoer en noem maar op….helaas zie ik dat geen enkele politieke partij hier werk van maakt maar het zou al helpen als die d66-kliek ophoepelt.

 9. Bart is een van de weinige hier op Youtube die geen guru is en geen glazen bol heeft. En daarom zijn we klant, toch? :p

 10. Ik like geen video waardoor mensen misschien goud gaan kopen, en daardoor geld gaan verliezen.

 11. Te bedenken dat de BIS heeft laten doorschemeren in de toekomst waarschijnlijk een herwaardering van goud te implementeren?🤔
  iets het verleden vernomen te hebben.

 12. Gelukkig omhoog gegaan, heb al 20% tot 40% ingeleverd op spaargeld en pensioen, dieven zijn het.

 13. Wat ben ik blij dat ik al vanaf 2013 regelmatig munten van edelmetaal heb gekocht en nu daarvan profiteer door het cost average effect😊

 14. Wanneer de prijs van groenten en fruit omhoog gaat, spreekt men van inflatie hé.
  Wanneer de huizenprijzen stijgen, noemt men dat een sterke aantekkende economie 🙂

 15. Zo nieuw is dat niet dhr. Goldrepublic nl dat de toekomstige perceptie op inflatie belangrijker is dan de werkelijke inflatie. De “inflatie perceptie” door de consument is waar het echt om draait en waar de ECB voornamelijk op stuurt. Naast de echte inflatie zijn, de consument verwachtingen (!) op de toekomstige inflatie, van het essentiële belang. Waarom?…..want zo kun je de consument psychologisch beïnvloeden mbt zijn huidige handelen. Dat is een bekend fenomeen en in de economische wetenschappen goed beschreven. Het “controleren” (poging daartoe) van de consument inflatie-verwachtingen (!) is waar echt om draait bij de ECB. Dat is net als even anders als de meesten mensen denken. De ECB zal dit echter nooit zal toegeven.

 16. Laatste 12 maanden ongeveer 300 bankfilialen gesloten in Amerika.

Reacties zijn gesloten.