Stablecoins Staking bij Bitvavo: 6% Rendement op je spaargeld! #14 in 2022

laatste update: 07-2022


https://bitvavo.com/nl?a=762A803AA9E2808BE2808B
Vanuit de portemonnee gezien wordt 2022 een somber jaar voor mensen die moeilijk rond kunnen komen. De economie groeit in 2021 met 4% en de verwachting voor 2022 is een inflatie tussen de 3,5% en 4%. Inflatie treedt op als er sprake is van een algemene stijging van de prijzen van goederen en diensten, niet alleen van individuele producten; dat betekent dat je vandaag minder kunt kopen voor 1 euro dan gisteren. Kortom je geld wordt minimaal 3% minder waard dus het wordt tijd voor actie!

Lees hier heel het artikel op onze website:

SUPPORTLINKS:
💰 💰

📈 Click en kijk! 📈

Ik zou het leuk vinden al je op dit YouTube kanaal abonneert en een review schrijft/achterlaat. Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan het duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist.

👇 TIPS VOOR BELEGGERS:
📊 MINTOS CROWDFUNDING (GEMIDDELD 12% RENDEMENT):
🔗 BITPANDA: INVESTEER IN AANDELEN, CRYPTO & EDELMETALEN:
💰 BlockFI 4% staking vergoeding op Bitcoin:

► VOLG MIJ OP SOCIAAL MEDIA:
Instagram:
Youtube:
Twitter:
Spotify:

✅ WELKOM op Blikopjegeld.nl ✅

Dit kanaal gaat over Beleggen, Sparen en Financiën. Met BlikopjeGeld willen we je graag helpen om te werken aan jouw toekomst. Ook al wordt je niet 100% financieel vrij, dan is dat nog geen reden om niet te beginnen. Alle inkomsten, waarvoor je niet meer hoeft te werken, zijn toch altijd van harte welkom.

Graag neem ik jou mee hoe ik dit doe 😃 Ik geef jou tips en praktische voorbeelden hoe ik met zaken omgaat. Ik deel graag mijn inzichten met jou. Uiteraard op het kanaal doe ik geen koopadviezen en ben ik geen financieel adviseur. Het is namelijk mijn kijk op de wereld 😃

Veel kijk en luister plezier!

Anton Swart

⚠️ Disclaimer ⚠️
Rendement, risico en kosten. Daar draait het om bij beleggen en investeren. In het algemeen geldt: beleggingen waarvan je een hoger rendement kunt verwachten, brengen een hoger risico met zich mee. Welke keuzes je ook maakt, het is nooit zonder risico. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Ook is het goed om te weten dat het kosten met zich mee brengt. Aan de inhoud van de video of podcast kunnen geen rechten worden ontleend. Je blijft altijd verantwoordelijk voor eigen handelen.

#STABLECOIN #CRYPTO #BITVAVO

2 gedachten over “Stablecoins Staking bij Bitvavo: 6% Rendement op je spaargeld! #14 in 2022”

  1. Is het niet een beetje onvelig om een stable coin te staken op een exchanges ? , Not your keys not your coins < Is er een andere goeie manier om een stable coin te staken zonder een exchanges te gebruiken , Ik weet dat je stable coins kan staken op je ledger maar daar is het rendement heel laag .

Reacties zijn gesloten.