STABIEL BELEGGEN | De KRACHT van SPREIDING

laatste update: 08-2022


Ongeveer 80% van beginnende beleggers verliest geld. Met name doordat er onvoldoende research wordt gedaan naar de aandelen die zij aankopen omdat dit nou niet perse erg spannend is. Maar hoe maximaliseer je nou je rendement als je geen zin/tijd hebt om aandelen te researchen? Hier komt indexbeleggen aan de pas!

In deze video leggen wij uit waarom indexbeleggen misschien wel wat voor jou is. Indexbeleggen wordt vaak gezien als stabiel gespreid beleggen wat veiliger is dan het beleggen in losse aandelen. Weet je waarom? Dat vertellen wij in deze video.

SOCIAL

https://www.eigenvermogens.nl/

Voor eventuele bedrijfsgerelateerde zaken (sponsorships en/of samenwerkingen) zijn wij te benaderen op eigenvermogen@gmail.com

DISCLAIMER
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Wij zijn geen financieel adviseurs en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.

De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. ‘Eigen Vermogen’ is daarom ook niet aansprakelijk op wat voor manier dan ook.

Eigen Vermogen