STAAT BITCOIN OP HET PUNT OM WEER SNEL TE STIJGEN? || CRYPTO DEZE WEEK #46


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#ALTCOINS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

14 gedachten over “STAAT BITCOIN OP HET PUNT OM WEER SNEL TE STIJGEN? || CRYPTO DEZE WEEK #46”

 1. Mijn menig is, als we 60K breken gaan we rechtstreeks naar 100K.
  Als we daar naar beneden gaan was dit een dead cat bounce

 2. Nee dat denk ik niet. Btc zal nog veel moeten ontwikkelen. Word meer gezien als een asset die in waarde stijgt door z'n schaarste.

 3. Hoi Focuss, wanneer weer nieuwe video over alternatieve investeringen?? Bijv Lego, jubileum whiskey etc etc.

 4. Er zit een groot verschil tussen S2F model en het floor model van plan-b. Luister het laatste interv. met Madelon Vos en Plan-B. Bitcoin gaat dollar niet vervangen maar wordt wellicht de nieuwe goud standaard. Zoals voor 1971 met goud.

 5. Uiteindelijk gaat die 100 k en veel hoger er zeker wel komen maar wanneer is de vraag. Het kan snel gaan. Maar garantie is er niet

 6. Dag Focuss, rekening bij Degiro vandaag aangevraagd via jouw link. Bedankt voor alle info 👌. Nu nog bitcoin en het veelbelovende (hopelijk) vechain in 2022

 7. Hartelijk dank voor je geweldige video's, het is weer een tijdje geleden dat je het over XRP hebt gesproken, ik zou het erg waarderen als je het weer doet, mijn dank is groot.

 8. Het is opvallend, dat; na het crash van 2 weken geleden de alt coins wel goed stijgen ondanks dat BTC nog niet echt bull is. Met stabiele alt coins kopen heb ik ook goed geprofiteerd van dit crash. Crypto markt is hipe en zal wel tot/na 2025 ook zo blijven! Ik ga voor de lange termijn investering(holder) en crypto gaat mij rijk maken:)

 9. als je overweegt om een aandeel in een bedrijf te kopen beoordeel wat het bedrijf is, wat het heeft geproduceerd, de plannen en de maatschappelijke waarde. Bij Bitcoin investeer je in een datacode die extreem veel energie kost om in de lucht te houden. Mocht je interesse hebben: verdiep je in het economisch concerpt van crypto: kijk verder dan de hype.

Reacties zijn gesloten.