SPOED UPDATE – IS DIT DE BEARMARTK? CARDANO (ADA) in 2022

laatste update: 09-2022


Spoed update

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken

4 gedachten over “SPOED UPDATE – IS DIT DE BEARMARTK? CARDANO (ADA) in 2022”

  1. Niet voor niets dat er steeds meer btc van exchanges af gehaald wordt. Mijn vermoeden, chinezen en nu ook russen die toch hun posities willen behouden en ledgers gebruiken om zo hopelijk buiten hun beleidsmakers te operen. Maar dat is maar een theorie. Black market is ook een market zal ik maar zeggen😆. Degene die verkopen zijn grote partijen die hier duidelijk geen zin in hebben.

  2. Het is echt hard naar beneden gegaan 🙈 maar ja ik doe niks want inderdaad, behalve wat Ada bijkopen zondag denk ik
    ☺️
    En dan afwachten en over een paar maand of anders jaar zien we wel weer.
    Groetjes 😀

  3. Kan je aub een video maken over shiba en de downtrend nu

Reacties zijn gesloten.