SPLINTER CHABOT OVER DONKERE MOMENTEN: ‘DE GEDACHTE DAT IK KON STOPPEN WAS BEVRIJDEND’ || LINDA.


Zelfdoding door een man komt twee keer zo vaak voor als door een vrouw. In de vierdelige LINDA.podcast ‘113 met Sofie’ zoekt Sofie van den Enk uit wat hierachter schuilt. Vier bekende Nederlandse mannen delen waarom het lastig is om over hun gevoel te praten. Luister mee met de openhartige verhalen van Ronald Giphart, Splinter Chabot, Glenn Helder en Lucky Fonz III.

Abonneer nu gratis op ons kanaal:
———-
Dit is LINDA. Het YouTube-kanaal vol interessante, ontroerende, maar ook hilarische video’s die een inkijkje geven in het leven van bekende Nederlanders én onbekende maar o zo bijzondere mensen. Ben je al geabonneerd?
———-
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Instagram :
Facebook:
Website :

Meer zien? Download de LINDA.-app: of abonneer je op LINDA.meiden: e

5 gedachten over “SPLINTER CHABOT OVER DONKERE MOMENTEN: ‘DE GEDACHTE DAT IK KON STOPPEN WAS BEVRIJDEND’ || LINDA.”

  1. Wat ontzettend mooi gemaakt ook met veel aandacht voor de setting enz.

  2. Bedankt voor deze serie! Ik kamp al jaren me een dysthyme stoornis ofwel chronische depressiviteit. Nu gaat het gelukkig best goed. Maar denken aan de dood gebeurt nog steeds vaak. Ik ben er ook heel open over en zie het als onderdeel van de ziekte. Ik schrik daar ook niet meer van gelukkig. En juist door het er over te hebben kunnen mensen zich herkennen en minder alleen voelen door zelfmoordgedachten.

  3. Ik ben geen man maar dit is zo herkenbaar….. al die gedachten van iedereen. Ik kan, vind ik helaas, niet zó duidelijk praten als ik hier deze mensen hoor doen. Ben altijd op zoek naar de juiste duiding en dus wordt mijn verhaal dan lang wat ik uitermate irritant vindt.
    Blij dat er steeds meer aandacht is voor ziekten, psychische stoornissen.

Reacties zijn gesloten.