Spin-offs: een interessante vijver om in te vissen! in 2023

laatste update: 06-2023


Buffett, Munger, Pabrai & Greenblatt zijn de grootste goeroes en allen fan van spin-offs. De wetenschap is er ook duidelijk over: spin-offs zijn goud. Elke belegger krijgt er vroeg of laat mee te maken. Wat is een spin-off en hoe kan je er van profiteren? Samen met Thijs Nijenhuis duiken we diep in deze magische wereld en blikken we kort vooruit op de aankomende spin-offs van Alibaba.

Check Thijs zijn Youtube kanaal en zijn LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/thijs-nijenhuis/

Koop hier mijn boek Aandelen selecteren als een pro:

Word onderdeel van een actieve community, waar je jouw bevindingen deelt met anderen en serieuze discussies voert over cijfers, waarderingen, nieuwe kansen en nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot diepgravende podcast analyses waarin Rowan een bedrijf volledig doorlicht met ons bekende beleggingsmodel. Tot slot lees je over de bedrijven die Rowan in portefeuille heeft en de afwegingen die hij maakt. Meld je hier aan voor het lidmaatschap:

Wil jij beter worden in het begrijpen van de financiën en het waarderen van bedrijven? Klik hier voor de videocursus financiën en waarderen:

Elke zondagochtend wakker worden met lessen die jou een betere belegger maken? Schrijf je gratis in op de beleggersbrief:

Kan je er geen genoeg van krijgen? Volg me ook op Instagram of LinkedIn.

https://www.linkedin.com/in/rowannijb…

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

2 gedachten over “Spin-offs: een interessante vijver om in te vissen! in 2023”

  1. Bedankt heren! Mijn alertheid voor spin-offs is geactiveerd.
    Ander segment (niet beleggen): spin-off serie Better caul Saul is ook het aanzien waard.

  2. Ontzettend interessante video! Is kyndryl geen leuke spin off? Afsplitsing van IBM?

Reacties zijn gesloten.