SPIJT van mijn overstap van ANDROID naar IPHONE? | TechTime

laatste update: 02-2023


Na jaren Android gehad te hebben, switchte ik van Android naar iPhone. Maar hoe is mij dit bevallen? Heb ik spijt? Koop jouw iPhone 12 hier:

(ad)
Gebruik code TM30 voor 30% korting bij cdkoffers.com !
Windows 10 Key (11 EUR):
Office 2016 Key (30 EUR): ​
Office 2019 Key (33 EUR):

Social media:
Discord:
Twitter:
Facebook:
Instagram:

Volg Marco!
Twitter:
Twitch: (ma-wo-vr 20:30)

TechTime maakt gebruik van affiliatielinks. Door middel van deze links gaat een klein deel van het aangeschafte bedrag niet naar de webwinkel, maar naar ons. Hier steun je ons mee met het maken van nieuwe video’s, zonder dat het jou iets extra’s kost.

30 gedachten over “SPIJT van mijn overstap van ANDROID naar IPHONE? | TechTime”

 1. Heb zelf de iPhone 12 Pro Max sinds release (november) en ben er nog steeds ontzettend blij mee!

 2. Ik ben een sportfan gedwongen IOS fan door mijn ouders maar ik heb nu een IPhone 7 en het bevalt mij nog helemaal prima. Ik denk er nog wel over na om een nieuwe te kopen maar ik wacht nog even totdat het echt hoeft.

 3. @techtime met een oneplus is dat ook die face id alleen je moet het aanzetten dat die meteen ontgrendeld als die u zie

 4. Team iOS hier. Eigenlijk wel vanaf de iPhone 4. Heb daarna wel een Samsung S3 geprobeerd, maar die viel gewoon tegen en sneuvelde al bij een val van de salontafel (met rubberen hoesje) terwijl de iPhone 4 al meerdere vallen vanuit de vrachtwagen overleefd had zonder schade. Daarna iPhone 5, de 7 en nu 3 jaar de iPhone X. Wil hierna de iPhone 13 (pro).

 5. Ik had eerst een iPhone 7 na 6 maanden ging de batterij erg achteruit moest mijn telefoon 3 keer per dag opladen, heb m al een keer teruggestuurd voor reparatie voor de batterij. Heb nu een Samsung a51 erg tevreden, goede batterij en beeld kwaliteit doet t hem echt wel.

 6. Trouwens die iOS update,s zijn volgens mij wel langer dan 5 jaar

 7. Team Android!! Ik heb nu zelf de nokia 2.3 ik heb 4 maanden op een iphone gezeten(de iphone se 2016) omdat mijn nokia toen kapot was maar ik ga een iphone xr kopen dus wish me luck met over stappen

 8. @TechTime even een opmerking waarom die notch zo groot is, dat komt omdat die ruimte nodig is voor Face ID en zoals je al weet Face ID is veel veiliger dan gezichtsherkenning in de meeste Android telefoons. Er zitten allerlei censoren in die de gezichtsherkenning heel veilig maken

 9. Hier team Apple. Momenteel heb ik een iPhone XS en heb eigenlijk al m’n hele leven iPhone wel af en toe een keer Android telefoon gebruikt maar nog altijd positief over hoe lang je met de telefoons kan doen hoe krachtig ze zijn en het gemak van siri waarbij bij Android de Google assistent niet altijd werkt

 10. Welke android telefoon had je zelf voor de iPhone 12?

 11. Team iOS ik had gehoord had volgende jaar 2023 in iOS 17 bij de App Store ook andere App Store kan download bat zou egt gaaf zijn 😁

Reacties zijn gesloten.