SOLANA (SOL) EXPLODEERT! Ben je TE LAAT? Nee. Dit is Solana incl. mijn prijsverwachting voor 2021

laatste update: 05-2022


Solana (SOL) is HOT! Deze 3e generatie blockchain is niet voor niets populair. In deze video leg ik uit wat Solana is en geef ik mijn prijsverwachting af voor 2021.

00:00 Intro
00:10 Wat is Solana
04:20 Specificaties en waarde
07:52 TA
19:42 Prijsverwachting 2021
22:00 Wrap up

Informatie om meer uit je crypto te halen via onderstaande links/informatie:

Maak een account en fund deze op Bybit en krijg tot $1.010 aan Bitcoin cadeau:

Klik op JOIN NOW en ga DAARNA naar de REWARDS HUB
≥ 0.05 BTC = $50 bonus
≥ 0.1 BTC = $100 bonus
≥ 0.2 BTC = $200 bonus
Meer dan 1.0 BTC = $1.000 bonus
***LET OP! Leverage trading is erg RISICOVOL en is niet aan te raden voor BEGINNENDE TRADERS!***

Maak direct een account aan op LiteBit via deze link:

BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente tot 7%+ op jouw Crypto) via onderstaande link:

CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang $50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges:
Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste €1.000 aan kosten!)
Binance:

Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
Nano S link

Volg mij ook op Instagram:
En op Twitter: 1

30 gedachten over “SOLANA (SOL) EXPLODEERT! Ben je TE LAAT? Nee. Dit is Solana incl. mijn prijsverwachting voor 2021”

 1. Maak een account en fund deze op Bybit en krijg tot $1.010 aan Bitcoin cadeau:
  https://bit.ly/eenrijkerlevenBybit
  Klik op JOIN NOW en ga DAARNA naar de REWARDS HUB
  ≥ 0.05 BTC = $50 bonus
  ≥ 0.1 BTC = $100 bonus
  ≥ 0.2 BTC = $200 bonus
  > 1.0 BTC = $1.000 bonus
  **LET OP! Leverage trading is erg RISICOVOL en is niet aan te raden voor BEGINNENDE TRADERS!**

  Maak direct een account aan op LiteBit via deze link:
  https://bit.ly/EenrijkerlevenLiteBit

  BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente tot 7%+ op jouw Crypto) via onderstaande link:
  https://blockfi.com/eenrijkerleven

  CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang $50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):
  https://celsiusnetwork.app.link/146467f1cb

  Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges:
  Bitvavo: https://account.bitvavo.com/create?a=eenrijkerleven (geen transactiekosten over eerste €1.000 aan kosten!)
  Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=GK3EAY0L

  Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
  Nano S link https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s?r=a479c4924da9

  Volg mij ook op Instagram: https://www.instagram.com/eenrijkerleven/
  En op Twitter: https://twitter.com/eenrijkerleven1

 2. Bedankt voor de Solana video.Leuke Coin, Solana. Was vooral onder de indruk van de gigantische transactie snelheid. 40 stuks gekocht voor 25 USDT/st. Inmiddels zwaar overprijsd en rijp voor een correctie.

 3. Ik heb 250 Solana DCA out vanaf € 150, Ik heb 2 Ethereums omgezet naar 160 Solana's en na de rally omgezet naar 2 ETH's en 60 Solana's voor niks cadeau, hehe wat een meevaller. Mensen die nu Solana's oversold vinden, weten SOL niet op waarde te schatten als de markt bonkers gaat dan zie ik Solana 2,5 of 3 X gaan

 4. We zijn er met alles nog vroeg bij, alleen moet je voor jezelf een beetje opletten of het nu verstandig is een coin te kopen die rond z'n ath is.

 5. Ik heb een plukje SOL ingekocht op €37,3. Onderweg al wat winst genomen maar het gros laat ik voorlopig staan. Zoals je zegt, er zit nog wat rek in.

 6. SOL is voor mij een goede investering geweest. 1 juli 50 euro in gestopt, staat nu op €250. Toch lekker.

 7. nu wel even balen dan zeker? want inmiddels zijn we 3 dagen verder en is het onderhand verdubbeld! wellicht toch even verdiepen in wat het voor munt is en waar het voor staat. Niet elke crypto hanteert deze regels. mijn voorspelling is dat solana ETH voorbij gaat binnen 6 maanden. Dat daarvoor de marketcap 100x meer moet zijn vindt ik ook totale onzin. Kijk de marketcap van cardano dan? Die is 2x zo hoog als die van solana maar staat 134 euro lager. Dus hoe dan?? Waarom staat cardano dan nu niet over de 200 euro? want het heeft immers een marketcap van 94 miljard.

 8. Goedemorgen Rogier,

  Ik weet niet of ik je goed begrepen heb maar waarom kies je ervoor enkel te investeren in BTC en niet in Altcoins?

  MVG,

  Ibrahim

 9. 98 en 84 lijkt mij utopie lus gedachte om in te kopen, als btc haalt wat iedereen zegt wordt sol minsten 350$, dit is geen TA gewoon wiskunde

 10. Wow , Solana gaat andere kant op dan we verwachtten, een all time high!
  Zie je deze nog Rogier de andere kant op gaan aankomende week in de candels??

  Limit order op €80 gezet dus ben benieuwd wat het gaat doen aankomende week.

 11. James van Invest Answer heeft me meer vermogend gemaakt, hij komt met echte fundamentals en benchmarketing, ik heb geen zorgen meer dankzij hem 🙂

 12. 710.000 tps voor solana?? Bij 400.000 lag hij er deze week uit.

  Je doet overigens alsof bij een koersstijging van Solana, Ethereum stil kan blijven staan. Lijkt me geen realistisch scenario.

  Als BTC naar 100k – 140k kan; dan kan Ethereum richting de 10k en kan Solana volgens mij richting de 1k. Ik ben iig voorlopig niet van plan te verkopen. Ik heb SOL gekocht voor 40 dollar en nog wat bijgekocht voor 70 dollar.

  Ik denk niet dat we nog terug gaan naar die niveau's deze bull run.

 13. Dank Rogier Was weer super ! Heb salano gekocht aan 173 euro ( niet veel 100 euro en heb er gisteren nog 100 euro bijgekocht aan 123 euro . Wel gisteren nog cardano en Ripple bijgekocht . Denk dat het betere aankopen waren . Zakt salano nog koop ik wel nog beetje bij . Als de voorspelling uitkomt pak ik toch nog beetje winst ! Dank hoor ! 🙏

 14. Wel een hele conservatieve prijsverwachting. 235$ had ik ook wel kunnen stellen. Ik zal je zeggen. Ik denk dat we binnen 2 weken alweer boven de ath zitten van Solana.

 15. Hi Rogier bedankt voor alle zeker bruikbare info voor mij als starter. Ik ben een beginnende investeerder en heb gekozen te beginnen met SOLANA. Ik ben nu ongeveer een maand geleden gestart met EUR 6k Portfolio en heb tot nu toe niets kunnen bij verdienen. In tegendeel sta ik in de min. Hoe kan ik hier misschien via jou aan wat tips of hulp komen?

Reacties zijn gesloten.