Snel al je crypto van Binance naar Bitvavo!

laatste update: 09-2023


Welkom op mijn kanaal! In deze informatieve en stap-voor-stap tutorial laat ik je zien hoe ik moeiteloos mijn crypto heb overgezet van Binance naar Bitvavo. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of een crypto-noob zoals ik, deze video is ontworpen om het proces soepel en stressvrij te laten verlopen.

Nog geen Bitvavo account:

Onthoud, deze video is alleen ter informatie en biedt geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek en raadpleeg een gekwalificeerde professional voor persoonlijke begeleiding.

Hoofdstukken:
0:00 Intro
0:13 Binance login
0:23 Converteren en herhalen
1:08 USDT naar XRP
1:29 XRP verplaatsen
1:49 Bitvavo wallet & transfer
3:04 Wachten

#crypto #cryptotransfer #binance #bitvavo #tutorial