Snap, Apple, Boeing en meer

laatste update: 03-2023


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Een Apple Store aan de voetgangersstraat Nanjing Road in Shanghai, China, op 16 december 2022.

CFOTO | Toekomstige publicatie | Getty-afbeeldingen

Snap — De aandelen van het technologiebedrijf wonnen bijna 13% en beleefden hun sterkste dag sinds november. Aandelen behaald toen Amerikaanse wetgevers wetgeving voorbereidden die president Joe Biden de bevoegdheid zou geven om TikTok, een van de belangrijkste concurrenten van Snapchat, te verbieden.

Appel — De aandelen stegen met meer dan 3% nadat Goldman Sachs de dekking van de grote technologieaandelen als aankoop had geïnitieerd. Het bedrijf zei dat Apple een boost zou kunnen krijgen door zijn dienstenactiviteiten.

Zwitsers krediet — De aandelen daalden ongeveer 1% nadat voormalig topaandeelhouder Harris Associates zijn volledige belang in Credit Suisse verkocht, volgens een rapport van de Financial Times. Harris Associates CIO David Herro zei dat er vragen zijn over de toekomst van de franchise en grote uitstroom van de afdeling vermogensbeheer.

Boeing — De aandelen van het ruimtevaartbedrijf daalden met 1,6% na berichten dat softwareproblemen de levering van de MAX- en 787-vliegtuigen met een jaar zouden kunnen vertragen.

RV – De meubelwinkel, voorheen bekend als Restoration Hardware, zag zijn voorraad met meer dan 2% dalen nadat Jefferies het had verlaagd van kopen naar houden. Het bedrijf uit Wall Street zei dat de markt voor luxe huizen moeite heeft om zich te stabiliseren, wat gevolgen zal hebben voor de activiteiten van RH.

Biomarin Farmaceutisch — Aandelen daalden met meer dan 6% na concurrent BridgeBio Pharma rapporteerde positieve onderzoeksgegevens over zijn kandidaat voor achondroplasie, de meest voorkomende vorm van dwerggroei, bij kinderen, die de Voxzogo-medicatie van Biomarin zou kunnen uitdagen.

Emerson Elektrisch — De aandelen stegen ongeveer 3% na een upgrade door UBS om te kopen van neutraal. De firma Wall Street zei dat de derating van Emerson Electric overdreven is.

Vir Biotechnologie — Het biotechaandeel steeg 1,4% na een upgrade van JPMorgan naar overwogen van neutraal. Het bedrijf zei dat het bedrijf een sterke medicijnpijplijn heeft, met name de proeven voor hepatitis B en griep.

Domino’s Pizza — Domino’s Pizza-aandelen stegen meer dan 4%. Op vrijdag verlaagde Gordon Haskett het aandeel van kopen naar houden en verlaagde het koersdoel.

– Alex Harring, Yun Li, Sarah Min en Michelle Fox van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie