SLAPEN IN DROOMVLUCHT IN DE EFTELING! ๐Ÿ˜ด | Bart Baan

laatste update: 10-2023


Boek je Efteling trip!
โžœ

Abonneer voor meer BART BAAN!
โžœ

Join de Discord server:
โžœ

Volg Bart Baan ook op:
โžœ Instagram:
โžœ TikTok:
โžœ Facebook:
โžœ X:

Bekijk ook de website!
โžœ

Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar

#BartBaan #Efteling

30 gedachten over “SLAPEN IN DROOMVLUCHT IN DE EFTELING! ๐Ÿ˜ด | Bart Baan”

 1. Super leuke video ik geniet van elke video die je maaktโค

 2. Het geluid van deze week is de pardoes promenade bij het grand hotel

 3. Het geluid van deze week is zeker weten de muziek van de Pardoes Promonade bij Grand Hotel met de zaag van de bouwbiggen

 4. Ik hoop dat ze bij Vogel Rok betere spots gaan plaatsen zodat je wat meer ziet. Persoonlijk vind ik het de saaiste coaster die ze hebben, ie ziet vrijwel niks behalve als je weet wanneer je welke kant op moet kijken. Standaard skip als de wachtrij langer dan 5 minuten is

 5. Hey Bart, dat dier bij kabouter Co heet toch echt Eekhoorn, niet Eenkkorn. ๐Ÿ˜‚

 6. Het lijkt mij fantastisch om in de Droomvlucht kamer te slapen, maar ik hoop dan dat ze de Coca Cola kamer daarvoor gebruiken en niet de H.C. Andersen suite. Daar heb ik overnacht en die is zo gerelateerd aan de sprookjes in de Efteling. Coca Cola is gewoon een merk en heeft niets met sprookjes te maken. Maar gelukkig hoef ik niet te beslissen! Erg fijne video weer en ik ben reuze benieuwd naar je nieuwe project! Was trouwens leuk om je heel even te zien toen je op weg was naar je laatste Bart Bijbaan opname!

 7. Ik ben in de Bart Baan Discord geweest, maar heb geen fijne ervaring gehad daar. Er zitten heel veel toxic mensen in. Geen leuke Discord ๐Ÿ™

 8. Ik weet het antwoord van het geluid en het bord het geluid is van de efteling ingang die scrijvende veer. En het bord is van het oude horeca punt van spookslot๐Ÿ˜ฎโค

 9. Hey Bart wat een leuk vlog weer over de Efteling en ik vond heel leuk dat ik hep je hep gezien vrijdag 8 september ik hoop niet dat je het erg vond dat ik je naam riep van uit de monorail in het lavenlaar vond het wel heel leuk dat ik met je op de foto mocht gaan danje wel daar voor en ga zo door Bart je doet heel goed . En wat gaan ze hart bij Dance Macabre zeg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 10. Dat boord met dat schip verwijst naar t seylend fregat

 11. Hij heeft fata morgana opgestart. Heb medewerkers gesproken

 12. Ik heb iets ontdekt in de video het kabouter huis met het raam met het hartje in het midden zit een dier in verstopt volgens mij een muis die verschijnt af en toe Wist je dat?

  groetjes Jessey

 13. hey bart kan het zijn dat dans macabre sneller open gaat want als ze nu al technische onderdelen geleverd hebben

 14. 22:38 Onwwwwwwwwiiiiiijjjjjjjssssss bedankt voor het maken van deze toffe video's ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹

 15. als je het dan zo duur vind dan snap ik niet dat je het dan koopt ik teminste niet als het zo duur is

 16. 15:12: "Angst is het verdienmodel…o nee dit wordt toch niet uitgezonden hรจ?" Ik ging stuk ๐Ÿคฃ

 17. Toffe video weer Bart. Het geluid van de week is volgens mij de bronzen pardoes op de promenade, tegenover de gebrande boon

 18. Het geluid van de week: de geluiden bij de schutting van het Efteling Grand Hotel!

Reacties zijn gesloten.