Six Flags, Rivian, Bumble, Coinbase, Dutch Bros en meer

laatste update: 12-2022


Travis Boersma, Dutch Bros Coffee op de NYSE, 15 september 2021.

Bron: NYSE

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel op donderdag.

Coinbase – De cryptocurrency-uitwisseling steeg met 10,7% nadat Oppenheimer zei dat Coinbase goed gepositioneerd was, terwijl de grotere sector zijn “Lehman Brothers-moment” beleefde. De mislukte deal tussen Binance en FTX veroorzaakte een “rampzalige orkaan”, aldus het bedrijf.

Rivian – De fabrikant van elektrische voertuigen steeg met 17,4% nadat het bedrijf een kleiner dan verwacht kwartaalverlies rapporteerde en zei dat de productie op schema zou blijven ondanks de snafus van de toeleveringsketen.

Zes vlaggen – Aandelen van de exploitant van pretparken stegen met 13,5%. Het miste top- en bottom-line verwachtingen bij het rapporteren van kwartaalresultaten, maar kondigde een overeenkomst aan met de investeringsmaatschappij H Partners die de limiet op het belang van het bedrijf verhoogde van 14,9% naar 19,9%.

Bumble – Aandelen van het bedrijf dat bekend staat om zijn datingplatforms voegden 10% toe, zelfs nadat Bumble een zwakke omzetprognose voor het huidige kwartaal had uitgebracht en de verwachtingen had gemist.

Eerlijke Isaac – Het analysebedrijf steeg met 30,7% nadat het beter dan verwachte winsten boekte voor het fiscale vierde kwartaal. Fair Isaac gaf ook richtlijnen die beter waren dan een StreetAccount-voorspelling.

Vacasa – Aandelen van het vakantieboekingsplatform kelderden met 48% als gevolg van tegenvallende resultaten over het derde kwartaal. De omzetverwachting van het bedrijf voor het vierde kwartaal kwam ook onder de verwachtingen uit.

ZipRecruiter – Het wervingsplatform steeg met 16,4% nadat het de verwachtingen voor het kwartaal had overtroffen en zijn prognose voor het hele jaar had verhoogd. ZipRecruiter kondigde ook een verhoging van $200 miljoen aan in het inkoopprogramma van eigen aandelen.

Appel – Aandelen van de technologiegigant wonnen 8,9% toen de rente daalde, waardoor de bredere technologiesector omhoog ging. Bovendien herhaalde Morgan Stanley het als overwogen, waarbij hij opmerkte dat hardware-abonnementen een belangrijke katalysator zijn om de markt in de richting van een loan-to-value-waardering te brengen.

Tapijtwerk – De retailer achter Coach en Kate Spade voegde 4,2% toe nadat het de hoogste en laagste schattingen had verslagen. Toch verlaagde Tapestry de vooruitzichten voor het hele jaar vanwege de stijgende dollar en beperkingen in China.

Nio — De aandelen van Nio stegen met meer dan 11,8% nadat de Chinese fabrikant van elektrische voertuigen een omzetstijging rapporteerde in het derde kwartaal en een sterke productie voorspelde op weg naar het einde van het jaar.

Doelwit — De retailgigant zag zijn aandelen met meer dan 7,4% stijgen nadat Jefferies zijn koopadvies voor het bedrijf herhaalde. The Wall Street-firma zei dat zijn enquêtecontroles erop wezen dat de omzetgroei is versneld voor de winst van Target volgende week.

Nederlandse Broers – Aandelen van koffieketen Dutch Bros stegen met 23,4% nadat het bedrijf solide kwartaalresultaten rapporteerde die de verwachtingen van Wall Street overtroffen. Bovendien zei Bank of America dat de keten klaar is voor succes op korte en lange termijn.

AstraZeneca – Het farmaceutische bedrijf voegde 6,6% toe nadat het de winst voor het hele jaar had verhoogd, wat wijst op een sterke verkoop van zijn kankermedicijnen.

— Carmen Reinicke, Sarah Min en Yun Li . van CNBC bijgedragen rapportage

Plaats een reactie