Silvergate FAILLIET, crypto daalt | belangrijke update Mt. Gox | Crypto nieuws vandaag | #835

laatste update: 03-2023


Wat een dag weer! Silvergate nu écht failliet, crypto reageert direct met een daling. Gaat het laatste nieuws rondom Mt. Gox deze daling versnellen? Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 Silvergate nu toch echt failliet
04:27 Ook CFTC claimt nu zeggenschap over gedeelte cryptosector
07:09 Morgen belangrijke deadline Mt. Gox terugbetalingen!
10:22 Biden presenteert vandaag nieuwe (crypto)belastingplannen
12:51 Handelsvolume BTC valt flink terug door onzekerheid
14:46 Koerrrsen koerrrsen!
18:29 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Silvergate FAILLIET, crypto daalt | belangrijke update Mt. Gox | Crypto nieuws vandaag | #835”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ze willen de bijl er goed in hebben in crypto, doen er alles aan en dat lukt ze aardig want, ze wilden het reguleren en macht over hebben zodat zij zelf er beter van worden. Alles is al gepland. Crypto is vijand voor de fed. Wat doe je hieraan?
    Niet hun zin geven. Gewoon doorgaan met accumuleren of vasthouden..

  3. Bedankt man voor je updates,zo blijf ik echt op de hoogte zonder zelf alles af te speuren.

  4. I'm blown away by the creativity and originality of this content. 🤯

  5. Ja,ja Axel dankje wel voor presentatie op YT van Blox duimpje is om hoog koers BITcoin is nog o.kee ondanks faill.rondom Sifergate wens je een hele mooi avond geniet de avond met een pilsje 0,0 % of o,0%sekt toch 😀💋💥🍺🥂🍜🍤🥢

  6. Silvergate is niet failliet, ze hebben zelf de stekker eruit getrokken.

Reacties zijn gesloten.