#shorts Jual rumah sebab nak main BITCOIN ..

laatste update: 01-2023


Learn more about how you can multiple your wealth securely!

Click the link below to find out more:

#DrAdamZubir #DrKewanganAnda #FinancialPlannerMalaysia #Bitcoin #Cryptocurrency

20 gedachten over “#shorts Jual rumah sebab nak main BITCOIN ..”

  1. Anda ada ke kawan macam ini? Jual semua benda nak main instrument pelaburan yang mereka tak mahir?

  2. Dr boleh x terangkan cara2 utk melabur saham untuk yg short term punya..?

  3. Crypto is really hardcore punya volatile .. crypto hanya sesuai ntk duit lebihan yang x digunakan ..

  4. Aku beli bitcoin Rm600 sekarang nilai RM4000 dalam akaun LUNO. Nak cairkan sampai sekarang tak reti. Nasib baik duit tu duit tepi.

  5. ada lagi jual rumah banglo untuk beli bored ape yacht club nft

  6. Orang tamak selalu rugi. Penyebab utama tamak kerana malas. Tapi nak cepat kaya… Sebab.. Zaman sekarang, kita tengok orang dapat apa. Tapi nak ikut jugak.. Ada ciri ciri cemburu

  7. Btl tu dr, dorg xthu % utk mata wang maya utk jtuh mrudum hgga mnjd x bernilai sgt999 tggi brbndg mata wang kertas.. bygkan petik jri je blh hlg nlai bitcoin ni.. kna byk tgk2 vdeo jutawan2, billionaire2 tntg pndapat dorg ats bitcoin ni..

  8. ront worry guys…btc dan xrp just hold aje…saya sndri spt mcm DR cakap neh…jual rumah beli xrp….dah pernah untung 600%….saya take out and then buy semula masa harga rm3.50 utk xrp…walaupun jatuh masih tetap hold…trust the process….tunggu 2/3/4 tahun..insyallah…masa tu anda akan cakap "rugi dulu x all in masa murah"…

  9. Dr kalau ada masa boleh tak buat video explain tentang crypto tax malaysia. Confuse dengan LHDN statement.
    Capital gain tu utk yg hold crypto brapa tahun? 🤔

  10. Dr..please tell us how to avoid it and make a little dough. Tell us or show us a new shift in the paradigm of investing. TQ.

  11. Nak cuba boleh cuma kena faham risiko dan jangan guna duit beli "beras". Berani hanguskan duit tu. Alhamdulillah, setakat ni belum rugi lagi main crypto ni cuma ada sikit terkilan aje.

  12. Bitcoin hanya trend… 😂.. nsib aku tak mudah trpengaruh

Reacties zijn gesloten.