Shoals Technologies verlaagd omdat Barclays risico’s ziet in de vooruitzichten voor 2023 Door Investing.com

laatste update: 05-2023©Reuters. Shoals Technologies (SHLS) verlaagd omdat Barclays risico’s ziet in de vooruitzichten voor 2023

Barclays degradeerde Shoals Technologies-groep (NASDAQ:) naar onderwogen van gelijk gewicht, waardoor het koersdoel voor het aandeel dinsdag werd verlaagd van $ 27 naar $ 19.

Analisten vertelden beleggers in een notitie dat er risico’s zijn in de vooruitzichten van het bedrijf voor 2023, met boekingen die in de afgelopen 12 maanden zijn gemaakt die niet voldoen aan de $ 470- $ 510 miljoen gids.

Bovendien zeiden analisten dat een “groot deel van de achterstand en toegekende orders waarschijnlijk verband houdt met nieuwe producten en nieuwe geografische regio’s, waar we minder zicht op hebben.”

“Net als bij de andere namen op utiliteitsschaal die onder de dekking vallen, schatten we dat de zendingen in 2022 zijn versneld (2022 zendingen waren +40% j/j versus installaties op utiliteitsschaal die 35-40% lager waren) en er zou een vertraging moeten zijn in zendingen dit jaar terwijl de markt zich aanpast en het verschil verzoent’, schreven analisten, waarbij ze opmerkten dat de topline-richtlijnen met 50% j/j zijn gestegen.

Dit suggereert dat een “groot deel van de groei wordt ondersteund door inkomsten die zijn gekoppeld aan nieuwe producten en nieuwe geografische regio’s, waar we minder zicht op hebben”, voegden analisten eraan toe. De analist zei ook dat het bedrijf nauwkeurig onderzoek verwacht rond de uitsplitsing van de achterstand en de toegekende orders voor Shoals.

Plaats een reactie