Shibarium Intake van Shiba Inu is live! | Waar gaat Bitcoin heen? | Crypto nieuws vandaag | #828

laatste update: 03-2023


Vandaag gaat Axel het hebben over de Bitcoin koers. Grote investeerders denken dat de marktleider deze week zal dalen. Daarnaast vertelt hij over Shibarium Intake van Shiba Inu. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:25 Grote investeerders zijn negatief over bitcoin voor de komende week
03:22 Coinbase DELIST stablecoin Binance BUSD
06:26 Testnet upgrade Ethereum succesvol; nu bijna écht klaar
09:16 Trezor gaat eigen chips produceren voor in hun eigen apparaten
11:45 Shiba Inu lanceert belangrijk onderdeel voor Shibarium
14:30 Koerrrsen koerrrsen!
17:22 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Shibarium Intake van Shiba Inu is live! | Waar gaat Bitcoin heen? | Crypto nieuws vandaag | #828”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Heeft de stem van Herman van der zandt . Heerlijk om naar te luisteren 👌

  3. Moet ik nu al mijn BUSD verkopen? Wat is wijsheid in dezen?

  4. "A man can be as great as he wants to be. If you believe in yourself and have the courage, the determination, the dedication, the competitive drive and if you are willing to sacrifice the little things in life and pay the price for the things that are worthwhile, it can be done." _Vince Lombardi

Reacties zijn gesloten.