SHIBA stijgt 20%, UITGEBODEMD? | Bitcoin $135.000 in december? | Analyse BTC/ETH/ELF/SHIB/SOL in 2022

laatste update: 10-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ELF/SHIB/SOL. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

0:00 Intro & nieuws
3:16 BTC
6:44 ETH
8:07 ELF
10:46 SHIB
13:28 SOL

Mijn favo beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

20 gedachten over “SHIBA stijgt 20%, UITGEBODEMD? | Bitcoin $135.000 in december? | Analyse BTC/ETH/ELF/SHIB/SOL in 2022”

 1. ELF is toch bezig met een tokenswap? Waar je de huidige ELF voor de nieuwe met een ratio 1 tot 1 terug krijgt ,lijkt me dus dat AELF flink gaat stijgen.

 2. hey, ik heb de proefweek besteld voor de discord maar ik ben er na 1 dag al uitgekicked en ik heb niks verkeerd gedaan? Ik vind ook nergens support.

 3. 135k. Geloof ik niet meer in. Das mijn mening. November is nu al een flop maand. Ik zie deze maand geen stijging meer van 50%. En dan is het simpel dat 135k in december niet meer kan, want dan mort die 110% knallen en dat is een no go.

 4. Ik snap niet waarom ik geen melding meer krijg?? Ik ben wel geabonneerd maar krijg geen melding meer. Weet jij hoe dit komt? Ik heb al een x op afmelden gedrukt en toen weer op abonneren maar dit helpt niet.

 5. <🚀Amazing content. Crypto is moving with little sign of stopping throughout the past few days and weeks. Bitcoin price fall means analysts remain divided over whether it is entering a bear market or is just suffering a brief correction on the road to more record highs. Right now can be a smart time to invest. so choosing the right investment strategy can reduce your risk and make the most of your money. Bitcoin trading is a lucrative opportunity as it leverages the market volatility. Trading is more fulfilling and is truly reasonable if you learn and earn. I have been able to make 16 BTC of trading but all thanks to exclusive signals from Benjamin James Leon🙏,.

  *

 6. John, geloof jij in een extended cycle ? Ik kijk dagelijks naar de video, top!

 7. Als dat op deze manier zijdelings voortbeweegt, langzaam maar zeker naar beneden, is dat nooit een goed teken. Weldra komt er een flinke dump vermoed ik.

 8. Zou je een keertje kunnen kijken naar $AST? Bedankt!!

 9. Wat denk je van de gulden NLG? Gisteren een opleving, 100% stijging

 10. <geweldig artikel 🙌🏻 Grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld op wereldschaal blijven veranderen, ook al ben ik hier al een aantal dagen vanuit het oogpunt van een handelaar, we hadden echt meer experts in het veld nodig om trek beginners / investeerders erover aan, leer hoe het werkte, leer de gemeenschap. De laatste tijd zijn de prijzen van BTC, ETH, SHIBA, DOGE enz. aan het schommelen, wat betekent dat de markt momenteel open is en U niet kunt zien of deze bearish of bullish is. Deze onzekerheid houdt de meeste handelaren weg en dwingt beleggers om door te zetten. Ik zou zeggen dat het volkomen verkeerd is om te wachten en misschien wat verliezen te nemen, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en te mikken. winst maken. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,8 BTC in slechts 4 weken, met behulp van de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een gekwalificeerde handelaar, de heer Hayden Kaur. De methoden zijn eersteklas en betaalbaar, en het is gemakkelijk toegankelijk via het telegram [Haydenkaur}

Reacties zijn gesloten.