Serie – Vijf vragen over Bitcoin en Crypto: Beleggen in 2022

laatste update: 09-2022


In deze serie beantwoorden we telkens vijf vragen over een onderwerp dat te maken heeft met Bitcoin en crypto. Het onderwerp van deze aflevering: Beleggen.

Heb je zelf een vraag? REAGEER op deze aflevering! Ga naar:www.CryptoCoiners.nl/podcastTIP: reageer daar met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:
www.CryptoCoiners.nl/links

24 gedachten over “Serie – Vijf vragen over Bitcoin en Crypto: Beleggen in 2022”

 1. Roelf heb je hier nog een formule voor om de balans te berekenen

 2. Beste Roelf, wat een fijne uitleg. Ik leer zoveel van je!!!
  Dank je wel!!!!!

 3. Ben nu een maandje bezig met crypto en heb enorm veel van je geleerd Roelf. Super !!!! 🙂 Wat betreft het splitsen van de portfolio,heb ik een vraag. Stel ik heb 50% BTC en 50% euro. Hoe consequent moet ik zijn met balansen? Stel er zou net een bullrun of een fomorun bezig zijn, dan zou ik toch genegen zijn te wachten tot zijn top bereikt heeft. Of heb ik dan ook weer last van emoties en/of fomo ?!?! 😉

 4. Vooral vaker gaan doen, zo'n serie van 5 vragen over een specifiek onderwerp. 🙂

 5. Erg duidelijk en leerzaam. Leer zeer veel bij in korte tijd door je potcasts. Thanx!

 6. ik wilde investeren in crypto en ging als een gek kopen/verkopen noem maar op. Merkte dat ik compleet verkeerd aanpak had en hele dag naar stomme grafieken keek. Door DCA techniek te leren heb ik nu veel meer rust in mijn hoofd en kan ik elke maand vast bedrag investeren in bitcoin. Bedankt nogmaals voor heldere en duidelijke uitleg hoe je beste kan aanpakken als je wil gaan investeren.

 7. Super hoeveel commitment je/ jullie hebben
  Check sinds ik jullie ontdekt heb steeds vaker mn YouTube !!
  Ga aub zo door!! Top!

 8. Weer een super video.
  Ik had nog een vraag. Ik heb de afgelopen paar jaren 5 munten gespaard naast BTC, allemaal mooi in waarde gestegen. Om te beginnen met DCA zou je adviseren 1 portfolio met deze 5 munten, BTC en USDT daarnaast. Of de 5 munten te verdelen over 2 portfolio’s ook aangevuld met BTC en USDT?
  Bedankt en groeten Tim

 9. Mooi stukje Roelf, hier kan ik wat mee.

  de vraagstellers ook bedankt;)

 10. Beste Roelf,

  Zou je een top vijf willen maken van cryptocurrency waarvan jij denkt dat zij binnen nu en een jaar of 2 het meeste waarde zullen hebben en waarom?

  Alvast bedankt.

  Muhammed

 11. Beste Roelf, bedankt voor deze leerzame en duidelijke podcast. Ik zit te denken om helft van mijn portefeuille te verdelen in 50% btc en 50 en de andere helft in zilver. Is dat verstandig?

 12. moeten wij belasting betalen over de Bitcoin?

 13. Ik heb een account bij Binance aangemaakt via jullie link. Ik zie nu bij referentie staan dat ik 20% ontvang en mijn vrienden 0%. Is dit de 20% die ik krijg omdat ik jullie link heb gebruikt?

 14. Hi Roelf, onwijs bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag!!! Zo leuk en weer super goed uitgelegd. Ook ik leer onwijs veel van je podcasts. Thank youuuu!!!!

 15. Kan je eens uitleggen wat ´staking´ is Deze optie wordt oa aangeboden bij Bitvavo

 16. Hoe vaak herstel je de balans, Roelf? Eens per week, eens per maand?

 17. Wederom hartelijk dank! Was weer leerzaam en het geeft me meer houvast….

 18. Super interessant! Dank je wel. Nog veel vragen. Kom ik op terug.

 19. Ha Roelf! Ik ben erg blij met je postcasts. Ik heb ook een vraag. Welke indicatoren gebruik je voor dagtraden en welke om op het juiste moment een aankoop te doen voor de langere termijn waarbij je ook zo goed mogelijk in wilt kopen?

Reacties zijn gesloten.