SEC stelt ETF beslissing opnieuw uit | Cryptolicentie voor Commerzbank | Crypto nieuws vandaag |#989

laatste update: 11-2023


Belangrijk Nieuws: de SEC neemt tóch nog geen definitief besluit over Bitcoin Spot ETF’s, en stelt de beslissing uit tot zeker januari 2023 waarop de markt onverwacht reageert. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro + ACTIE: 10% RENDEMENT OP XRP! Check
01:10 BELANGRIJK: SEC stelt ETF beslissing opnieuw uit
03:55 Ook Global X dient belangrijke wijziging in voor BTC Spot ETF
05:49 Boyaa Interactive gaat 100 miljoen in crypto op de balans zetten
08:11 Commerzbank krijgt cryptolicentie in Duitsland
10:04 Meer geld naar crypto, minder crypto beschikbaar
13:14 Koerrrsen koerrrsen!
15:40 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “SEC stelt ETF beslissing opnieuw uit | Cryptolicentie voor Commerzbank | Crypto nieuws vandaag |#989”

  1. How can I make more profitable investment in crypto without incurring most losses???

  2. Hmm slim of uitgekiend om voor een kleine 2 weken 10% te geven in de hoop mensen hun xrp stallen. Even snel de site bekeken en daarna is het het normaal geldende markttarief, die natuurlijk niet genoemd wordt. Laat me raden 0.2%.

  3. Franklin Templeton Bitcoin Spot ETF uiterlijk morgen …kans op delay inderdaad groot, maar "experts" schatten de kans 90% dat in januari groen licht komt 😎😎😎😎😎

  4. Van uitstel komt afstel zegt mijn oma altijd. Het zal nooit wat worden met Bitcoin😊😊😊

Reacties zijn gesloten.