Scalpen van $500 naar $10,000 – Aflevering 1 (Crypto Day traden)

laatste update: 03-2023


Wat is scalpen? Scalpen is populaire daghandel strategie. Bij scalpen opent de belegger, of scalper, een positie en verkoopt deze weer binnen een paar minuten met als doel kleine winsten te maken. De tijd dat een belegger een positie aanhoudt, varieert van een seconde tot enkele minuten.

In deze serie heb ik mijzelf de challenge gegeven om met een budget van $500 te scalpen naar de $10,000. Kan ik, met de basiskennis die ik heb, deze challenge voltooien?
Om te zien of het mij lukt, wordt ieder woensdag om 16:00 uur een aflevering geüpload. Hierbij deel ik mijn progressie, ervaringen en lessen met jullie. Hoeveel geld heb ik gemaakt/verloren? Welke trades gingen goed/fout? Ik ben geheel transparant hierin om jullie een realistisch beeld te geven.

———

Links/uitleg technische begrippen:
* Liquidity pool – een populair gebied waar een toestroom van verkopers/kopers binnenkomt
* Moving Average (EMA) –
* RSI (Relative Strength Indicator) –
* TDI (Traders Dynamic Index) –

———

Socials


Crypto discord – COMING SOON!

30 gedachten over “Scalpen van $500 naar $10,000 – Aflevering 1 (Crypto Day traden)”

 1. Dit is de eerste van de nog vele afleveringen die gaan komen.
  Constructieve feedback is altijd welkom.. en gooi wat tips & tricks op me!

 2. ga is van die 5 min chart af djalla chart van htf > ltf en gebruik price action + basic markt structuur klaar GG 200 ema is ook op

 3. Djani blijf zo doorgaan deze video's zijn echt hard!

 4. Vette video! Een van de weinige NL traders die de traders reality strategie beheersen. Complimenten!

 5. Heel interessante video! Bedankt om de trades te willen delen zodat wij ook beter kunnen inzien waar we moeten opletten. Overal zeer leuke video en ben benieuwd naar de volgende! Keep it up man!

 6. Leuk om te zien dat je struggled met zelfde shit, ik hoor letterlijk dezelfde frustraties op mezelf die ik ventileer naar mn vrouw. Keep it up!

 7. Maat leg miss ook even uit welke indicators je gebruikt en hoe je die gebruikt zodat ook iedereen weet hoe je bepaalde setups krijg en waar je naar kijkt dat zou chill zijn. Verder blijf zo doorgaan dit is goeie content

 8. Leuk van je te leren kennen, ik ga je ff volgen…Stay gold!

 9. Heb een tip voor je Bro, je ligt vaak overhoop met jezelf, emotie etc, dat had ik ook, en nog wel af en toe maar wat mij hielpt een cursus Psychologie, je word er beter en rustiger door en zelfverzekerder, er zijn er zat te vinden online en kost niet veel, Brein tv is er 1 van, kost 19.95 p maand en je 't is enkel maar goed voor jezelf, je groeit hierdoor !!!

 10. Mooi om je bezig te zien, die pure emotie 🙂 Ik ben zelf in 2013 begonnen met minen en toen met 8 BTC gaan traden. Heb er nu nog 0.02 over. Jij doet het beter. Netjes

 11. goeiie bro. De uitleg waarom je in trades gaat, en daarna nadruk op psychologie ervan is echt chill

 12. Love naar de video man! Hoe heb je geleerd om te traden? YouTube video's? Sites? Een opleiding?

 13. Vraagje, kan je nog met Binance leverage traden? ik meende dat dit nu helemaal gedaan was voor Nederland. Toffe vids, zeker abbonee erbij, ga zo door!

 14. Zonder stoploss ga je vroeg of laat een keer mat! It is all about damage control. Leuke video

 15. Zou je een keer een uitleg kunnen maken van al je indicatoren die je gebruikt?

 16. Zou je ook instructie videos kunnen maken! Wat een liquiditeit pool is en hoe je de paarsen ema instelt etc. 👊🏼🙏🏼

 17. Kan iemand mij vertellen hoe je USD op je ByBit account krijgt in plaats van dat je handelt met BTC? Hoe werkt dit? Moet ik een deposit doen naar de USDT?

 18. Ik heb een vraag ?
  Wat zijn precies de tijden dat de markten open gaan bv New York etc ? Is dat elke dag het zelfde?

Reacties zijn gesloten.