SCALPEN doe je zo! | De BESTE entry voor DAYTRADEN in 2023

laatste update: 09-2023


SCALPEN doe je zo! | De BESTE entry voor DAYTRADEN

Iedereen wil het liefst daytraden en dan graag op een zo laag mogelijke tijdsframe…dan kom je al snel uit bij het scalpen. Maar wat is scalpen eigenlijk en hoe doe je dat nu op de juiste manier?
In deze video laten we zien hoe je op een verantwoorde manier kan beginnen met het scalpen van bitcoin en andere cryptcurrency.

Offical partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

Timestamps:
0:00 Intro
0:54 Waarom scalpen?
5:03 Chart indelen (tijdsframe)
9:02 Trend bepalen
10:51 Technische analyse (marktstructuur)
14:40 Stop Loss
16:09 Confirmaties (tools)
19:49 Risk management
22:45 Simulatie
23:56 Positiegrootte berekenen
26:13 Tips

___________________________________________________________________

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Scalpen #bitcoin #Doopiecash

30 gedachten over “SCALPEN doe je zo! | De BESTE entry voor DAYTRADEN in 2023”

 1. Goed te zien die afwisseling van verschillende content videos. Voor iedereen wat wils. Investeren , traden, aandelen , uitleg, nieuws. You name it en het wordt duidelijk gebracht. Ik zeg maar zo don't change a winning team. 💥💫👍🏼

 2. Goed om nog eens te zien. Ik moet mijn orderdagboek weer opnieuw opbouwen. Onze nasserver is gehackt waardoor ik alles kwijt ben. Ben er nog ziek van. ☕

 3. Hele leerzame video weer mannen! Ik heb zelf de cursus swingtraden gedaan en precies wat jullie aangeven merk ik zelf ook heel erg het swingtraden geeft mij persoonlijk veel meer rust maar het wachten duurt vaak veel langer, met deze tips kan ik heel voorzichtig is gaan kijken hoe het voor mij is👍🏽 bedankt weer mannen👊🏽

 4. Herhaling maakt de meester! Helaas moet ik jullie boodschap tig keer beluisteren om het te kunnen onthouden tijdens het traden. Bedankt manne!

 5. Er werd gesproken over subaccounts sinds je de trade eigenlijk altijd wilt laten lopen (voor het geval dat). Is het hebben van een subaccount relevant bij een beginnende trader met relatief weinig startkapitaal? Snap het idee ervan zeker alleen lijkt het me niet logisch voor starters.

  Thanks voor de video, waardevol as usual!

 6. Ik kijk al bijna 2 jaar naar jullie, maar reageerde nooit. Voor alles een eerste keer zullen we maar zeggen. Een van de beste video's ooit wat mij betreft. Deze video haalde mij zo juist over om jullie leerprogramma aan te schaffen. Dank je wel voor het met ons delen van jullie kennis.

 7. Je krijgt gewoon kriebels om te leren traden. Nauw die kriebels die heb ik al mooi ff. Thanks weer Gens.

 8. Bedankt weer voor de video!! Jullie blijven onmisbaar in mijn ontwikkeling!! 💪🏆

 9. helaas worden de winsten tegenwoordig opgegeten door de fees die je betaald

 10. Aandeel Carbon Streaming Corporation (M2Q). Soort makelaar in CO2 rechten.

 11. kijk jullie nu al ruim een jaar mannen, een van de beste video's die ik van jullie heb gezien. echt super bedankt voor al jullie kennis die jullie delen.

 12. Nog ff lekker dezd video terug gekeke op mn vrijdagavond
  , thanks manne,

 13. Hoe zorg je ervoor dat je met 1% risico trade? Moet je dan 1% van je kapitaal gebruiken of de 1/3 ratio? Misschien een beetje een domme vraag maar ik vraag me dit af. 😊

 14. Ku….. wilde kans op die ledger maken
  Dus te laat 🤣🤣🤣

 15. Boyzzzz, waarschijnlijk lezen jullie dit niet meer, maar wat een goede video is dit! Veel herkenbare dingen. De up´s (ego onder controle houden) maar zeker ook de downs. Dagen dat het lekker gaat, dagen dat je denk alles te zijn vergeten… Dagen dat je vol energie aan de slag gaan en eindigt met de vraag of het je ooit zal gaan lukken. We blijven doorgaan, daaruit ontstaat succes!!!

  Thnx voor de content!!

 16. Kijk deze video meerdere keren en je gaat succes hebben. Ik heb zelf een lijst met mijn favoriete video's van Doopie en deze kijk ik met enige regelmaat. Telkens weer nieuwe inzichten. 
  Blijf deze content svp maken Chris en Berry. Thanks

 17. Dit was voor mij toch net een tikkeltje te ver al. Wat raden jullie aan om te beginnen met traden? Kom net van de gratis cursus van jullie en dacht ik bekijk deze video, alleen is dit net een tikkeltje te ver voor mij als ik heer eerlijk ben.

  Bedankt wel voor de video! Steek er toch weer dingen van op jongens.

 18. Waarom trade je gewoon geen forex? Veel betrouwbaardere markt als het gaat om technische analyses

 19. Ik heb druk meegeschreven. Ik doe al 2 jaar aan longterm holden. Maar ik vond dit 1 van de meest leerzame video's die ik ben tegengekomen. Bedankt boys

 20. Goeie vid gasten!
  Vraagje. Als ik een x10 leverage gebruik en ik wil 1% stop/loss risc nemen. Stel ik mn stoploss dus toch op 0.1%? En stel dat ik dus 1000 dollar op een trade zet en ik zet mn stoploss op 0.1% en gebruik een leverage van x10 kan ik dus maar 10 dollar verliezen? En als ik dan 1op3 gebruik kan ik 3% winst maken? (30 dollar)?

 21. Hoi heel leuk om naar jullie te kijken en leerzaam.maar heb een vraagje waar op welke site of broker kan ik als beginnend daytrader leren traden?

 22. Doen jullie nog iets aan de 112 regel zoals omschreven in de scalp aankoop van jullie site?

Reacties zijn gesloten.