Satoshi Radio #191 – Koude cyber oorlog, NFT manie en 0% fee in 2022

laatste update: 10-2022


Satoshi Radio: de Nederlandstalige podcast waarin we je alles vertellen over cryptocurrency.

Wat een week. Terwijl de hele financiele wereld keek naar Jerome Powell, ging bitcoin samen met de rest van de aandelenmarkt door het putje. Bert en Bart praten je bij. Ik hoor je denken, waar is Ome Peet? Die is er volgende week weer bij! Daarnaast gaan de mannen in op Russische sancties, leggen ze uit waarom Strike 0% fees aan kan bieden en is Bart eruit: art is not in the eye of the beholder.

Timestamps:
00:00:00 – Opening
00:10:30 – Luisteraarsvraag: hoe kan Strike 0% fees aanbieden?
00:27:00 – Marktupdate
01:00:00 – Rusland, bitcoin en de koude oorlog
01:15:00 – Verder nieuws van overheden
01:19:00 – NFT Manie
01:49:00 – Einde

Join onze telegram groep:

www.satoshiradio.nl

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

https://www.ledgerleopard.com/nl/home-2/

https://www.bitcoinmeester.nl/

https://weareblox.com/nl-nl

In bitcoin investeren met persoonlijke aandacht


l

12 gedachten over “Satoshi Radio #191 – Koude cyber oorlog, NFT manie en 0% fee in 2022”

  1. Wat een kennis, kunde en humor jongens. Diepe waardering. En beterschap voor Peter.

  2. Genoten heren….vooral jullie gedachtewisselingen va de 'marktupdate' tot het eind vond ik erg interessant. Ben het trouwens met Bart, over de nft's eens…zo dacht ik al va het begin over! Ik begrijp gewoonweg niet waarom er zoveel mensen zijn die de digitale eingendom van een plaatje van een aap zó vreselijk belangrijk vinden dat ze één tot wel tien eth voor over hebben. Wellicht ligt het aan mijn leeftijd want ja ik ben 52, maar zelfs als ik 30 jaar jonger zou zijn zou ik nooit aan deze (veel te kostbare) hype meedoen, omdat het indd gewoon plaatjes zijn van een aap. Kunst kan indd een ruime begrip zijn maar waar houdt het op…is een vloeiende pennenstreek op een regenboogkleurend canvas in digitaal vorm opeens ook kunst met een mogenlijke waarde van 10k??

  3. Bart ik ben het helemaal eens met jou over de potcast , ik weet je wachtwoord. Wat een afgang , Daniël Verlaan vertrouw ik voor geen millimeter. Heb je die aflevering van Sinterklaas gehoord, pure leugens. Ik heb ook in de beveiliging gezeten en dat je door een chocoladeletter binnen kan komen is puur leugens. Of Daniël Verlaan liegt of de persoon die dit verteld aan Daniël liegt . Of Daniël gelooft in Sinterklaas. Sinterklaas en chocoladeletter als je deze onzin verteld aan je luisteraars dan minacht jij je luisteraars.

Reacties zijn gesloten.