Samenwerking Solana aangekondigd | Binance dumpt FTX tokens | Crypto nieuws vandaag | #750

laatste update: 11-2022


Solana heeft belangrijke samenwerkingen aangekondigd in Lissabon. Daarnaast heeft Binance besloten om alle tokens van hun concurrent FTX te dumpen. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Binance opent de aanval op FTX, beurzen op scherp
06:18 Sam Bankman-Fried komt met concept voor regulering van crypto
09:50 Solana doet 3 grote aankondigingen
13:24 Dominantie BTC op dieptepunt, wat zegt dit?
15:31 Difficulty Litecoin op ATH!
17:24 Koerrrsen koerrrsen!
21:14 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

1 gedachte over “Samenwerking Solana aangekondigd | Binance dumpt FTX tokens | Crypto nieuws vandaag | #750”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.