RTL Z Crypto uitzending # 2 (13 december) in 2022

laatste update: 09-2022


Van onze partner BTC Direct – Zelf aan de slag met crypto’s? Maak een account aan en krijg €10,- cadeau met de code ‘RTLZ’:

Acht weken lang staat de maandagavond in het teken van cryptocurrency. In RTL Z Crypto word je bijgepraat over actueel cryptonieuws en krijg je tips van deskundigen, zowel voor- als tegenstanders.

Elke uitzending schuiven verschillende experts op het gebied van cryptocurrency, beleggen of bankieren aan. In deze aflevering krijgen Paul Buitink (Managing Director bij goud- en edelmetaalbedrijf Aunexum Precious Metals Group), Tuur Demeester (bitcoin analist) en Mike Hutting (CEO en co-founder BTC Direct) één minuut de tijd om hun beleggingstip, whitepaper of -strategie te delen.

Verder gaat Janneke Willemse met Tuur Demeester in gesprek over zijn paper ‘The Bitcoin Reformation.’ Hoe zie Demeester de scheiding tussen staat en geld voor zich? Wat vindt hij ervan dat centrale banken nu ook met hun eigen crypto’s bezig zijn? En wat is de grootste bedreiging volgens de expert?

Meld je hier aan voor de komende RTL Z Crypto Seminars: r

12 gedachten over “RTL Z Crypto uitzending # 2 (13 december) in 2022”

 1. Bitcoin en alt coins gevaren: -spyware,
  -verkopen van je data, en
  -denkkracht wat je een onbekende partij bied kraken wachtwoorden surveilance systeem.

  Bitcoin typeert zich als een groei aandeel, cpu en gpu levert het door de miners.

  straks kan het niet meer groeien en miners kunnen straks geen coins meer minen…

  Dan gaan de miners uit, anders hebben ze stroom kosten.

  Onderliggende waarde cpu en gpu neemt dan iig af.

  En dan is bitcoin hetzelfde als 21 miljoen NFT's

 2. Ach… als regeringen en banken niet toestaan dat we BTC kunnen kopen en verkopen is er geen BTC waarde meer… het wordt pas interessant als er geen fiat geld meer nodig is om P2P transacties te doen maar zolang er nog 'normaal' geld tegenover staat gaat dit niet lukken…

 3. Janneke Willemse nu heb je al jaren Bitcoin maar je bent heel slecht ingelezen over Bitcoin. RTL krijgt geld van de staat ik krijg sterk de indruk dat ze slecht over bitcoin moeten praten

Reacties zijn gesloten.