Ross Stores, Carvana, Coinbase, Rent the Runway en meer in 2023

laatste update: 10-2023


Voetgangers passeren een GAP-winkel in New York.

Scott Mill | CNBC

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen tijdens de middaghandel.

Ross-winkels — Ross Stores sprong 10% na een kwartaalwinst op winst en omzet. Het bedrijf werd ook door Credit Suisse genoemd als de beste keuze in de off-price retailsector. Analist Michael Binetti verhoogde zijn koersdoel van $99 naar $123. Op donderdag rapporteerde Ross Stores een winst per aandeel voor het derde kwartaal van $ 1,00, tegenover een schatting van Refinitiv van 81 cent.

Voet Locker — De aandelen stegen met 7% nadat Foot Locker meldde dat het de verwachtingen overtrof in zijn laatste kwartaalrapport en zijn prognose voor het hele jaar verhoogde.

caravan — Carvana daalde met 6% nadat een intern bericht verkregen door Scott Wapner van CNBC zei dat het bedrijf van plan is ongeveer 1.500 werknemers te ontslaan, ofwel 8% van het personeelsbestand.

Huur de landingsbaan — De aandelen van Rent the Runway daalden met 12% nadat Morgan Stanley de aandelen van de online kledingverkoper had verlaagd van overgewicht naar gelijk gewicht. Het bedrijf zei dat Rent the Runway een “volatieler” bedrijf blijkt te zijn dan aanvankelijk werd verwacht, wat wijst op een uitdagend pad naar winstgevendheid in het verschiet.

vergezocht — Het aandeel daalde met 17% nadat Farfetch de verwachtingen over de bovenste en onderste regel in het meest recente kwartaal niet had gehaald, volgens consensusschattingen op FactSet.

Palo Alto-netwerken — Het technologieaandeel steeg bijna 8% nadat Palo Alto in het meest recente kwartaal een stijging op de bovenste en onderste regel rapporteerde, volgens consensusschattingen van Refinitiv. Palo Alto verhoogde zijn begeleiding iets.

Muntbasis — De aandelen daalden met meer dan 8% nadat de Bank of America Coinbase had gedegradeerd van kopen naar neutraal, en zei dat het FTX-debacle het “besmettingsrisico” voor het crypto-uitwisselingsplatform verhoogt, ook al is het geen andere FTX.

Gat — De detailhandelsaandelen stegen met meer dan 4% nadat Gap een omzetdaling rapporteerde in het meest recente kwartaal, ook al gaf het voorzichtige vooruitzichten af ​​voor de feestdagen.

Gesp — De retailer zag zijn voorraad met 4% stijgen nadat het bedrijf een winstmarge had neergezet. Buckle rapporteerde over het derde kwartaal een winst van $ 1,24 per aandeel, terwijl consensusschattingen een winst van $ 1,19 per aandeel opriepen, volgens FactSet.

ontwerpkoningen — De aandelen van DraftKings wonnen bijna 2% nadat Piper Sandler begon met berichtgeving over het bedrijf voor sportweddenschappen met een overwogen rating, en zei dat de aandelen vanaf hier 40% zouden kunnen stijgen.

RV — De aandelen daalden meer dan 5% nadat Wedbush RH had verlaagd van outperform naar neutraal, en zei dat er aanwijzingen zijn voor een koerscorrectie in zijn luxestrategie.

Diamondback-energie — Aandelen van energieaandelen daalden als groep als gevolg van dalende olieprijzen. Diamondback Energy daalde met meer dan 4%, Marathon Oil daalde met meer dan 3%, Halliburton daalde met 2%.

Williams-Sonoma — De aandelen daalden met bijna 7% nadat Williams-Sonoma weigerde zijn vooruitzichten voor het fiscale jaar 2024 opnieuw te bevestigen of bij te werken. Refinitiv.

– Michelle Fox, Yun Li en Samantha Subin van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie