Roblox, Discover, Chegg en meer

laatste update: 02-2023


Een man fotografeert een Roblox-banner die op de voorgevel van de New York Stock Exchange (NYSE) in New York, 10 maart 2021, wordt weergegeven om de beursgang van het bedrijf te vieren.

Brendan McDermid | Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in premarket-handel.

Roblox — Roblox-aandelen daalden met 6,7% nadat Morgan Stanley het gamingbedrijf had verlaagd van een gelijke weging naar onderwogen en zei dat het voordeel beperkt is na de recente outperformance van het aandeel.

Ontdekken — De online bank verloor 7,3% ondanks het feit dat de verwachtingen voor de winst en omzet per aandeel werden overtroffen. Discover verhoogde zijn voorziening voor kredietverliezen in vergelijking met vorig jaar, mogelijk een signaal dat het een zwakkere economie in het verschiet ziet.

CureVac Het biofarmaceutische bedrijf steeg met 8,2% na een upgrade van neutraal door UBS, die zei dat de resultaten van fase 1 voor een behandeling die mRNA voor griep gebruikt, een “belangrijk infectiepunt” zagen.

Alcoa — De aluminiumproducent daalde met 6,4% na het rapporteren van nettoverliezen voor het meest recente kwartaal, waarbij hij zei dat hoge kosten voor energie en grondstoffen, gecombineerd met lage aluminiumprijzen, de winst drukten.

Chegg — Het digitale leerplatform won 2,5% na een upgrade naar overgewicht van standaardgewicht door KeyBanc. Het bedrijf noemde het potentieel voor opwaartse EBITDA.

Karel Schwab — Aandelen van de beursvennootschap daalden met 3% nadat Charles Schwab dubbel was verlaagd om ondermaats te presteren na aankoop bij Bank of America. De bank zei in een notitie aan klanten dat de groei van Schwab dit jaar zou afnemen als klanten hun portefeuilles aanpassen aan hogere rentetarieven.

Proctor & Gamble — De gigant in consumptiegoederen verloor meer dan 2% na het rapporteren van gemengde kwartaalresultaten voor de bel. De gecorrigeerde winst per aandeel van P&G voor het fiscale tweede kwartaal kwam overeen met de verwachtingen op $ 1,59, maar de totale omzet van $ 20,77 miljard overtrof de schattingen van $ 20,73 miljard iets.

Filip Morris — De aandelen van het tabaksbedrijf stegen met meer dan 1% nadat Jefferies het aandeel had geüpgraded naar buy from hold en zijn koersdoel had verhoogd. De firma Wall Street zei optimistisch te zijn over de pogingen van Philip Morris om Swedish Match, een bedrijf dat orale nicotine produceert, over te nemen.

Appel — De aandelen daalden met 1,2% nadat JPMorgan zijn koersdoel op Apple had verlaagd en zei dat het technologiebedrijf een moeilijke opzet had om inkomsten te genereren uit tegenwind in het aanbod.

doorwaadbare plaats – De automaker daalde met 1,2% nadat Evercore ISI zijn koersdoel op de aandelen had verlaagd, waarbij hij opmerkte dat autofabrikanten het moeilijk zouden kunnen krijgen als er een recessie komt, maar dat de verkoop binnen drie tot zes maanden daarna weer terugkomt.

Laars schuur — UBS verhoogde zijn koersdoel voor het aandeel voorafgaand aan het kwartaalrapport van het bedrijf. UBS zei dat het beleggerssentiment ongewijzigd zou moeten blijven en verwacht niet dat de bekendmaking van Boot Barn-cijfers een katalysator zal zijn. Het aandeel daalde echter met 0,6% ondanks de beoogde verhoging.

– Michelle Fox, Tanaya Macheel, Samantha Subin, Jesse Pound, Carmen Reinicke en Yun Li van CNBC droegen bij aan rapportage

Plaats een reactie