RIVN, DAL, SNAP, DISH en meer

laatste update: 03-2023


Rivian elektrische pick-up trucks staan ​​op 9 mei 2022 op een parkeerplaats bij een Rivian servicecentrum in South San Francisco, Californië.

Justin Sullivan | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die ’s middags de grootste stappen zetten:

Riviaanse Automotive —Aandelen verloren 12% nadat de fabrikant van elektrische voertuigen aankondigde dat het voor $ 1,3 miljard aan obligaties zou verkopen. De hoofdstad zal de lancering van de R2-voertuigen van Rivian helpen vergemakkelijken, vertelde een woordvoerder aan Reuters.

Delta Airlines — De aandelen stegen met 2,6% nadat ze door Evercore ISI waren geüpgraded om beter te presteren dan in lijn. Het bedrijf zei dat het verschillende katalysatoren ziet voor de luchtvaartmaatschappij en dat investeerders de dip moeten kopen.

United Airlines — United Airlines won 4,4%, omdat de bredere luchtvaartruimte een boost kreeg nadat het ministerie van Justitie een rechtszaak had aangespannen om JetBlue’s overname van American Airlines te blokkeren. Het aandeel kreeg ook een boost na een upgrade naar outperform van underperform door BNP Paribas Exane.

WW Internationaal — De small-capaandelen stegen met 49% nadat het bedrijf dat voorheen bekend stond als Weight Watchers aankondigde dat het telehealth-bedrijf Sequence zou overnemen. De deal zou WW kunnen helpen de markt voor geneesmiddelen tegen obesitas te betreden.

Joby Luchtvaart — De fabrikant van elektrische vliegtuigen zakte 5,2% nadat Deutsche Bank de rating van het aandeel had verlaagd om te verkopen vanuit de wachtstand. Analist Edison Yu zei dat het gewicht van het vliegtuig vragen opriep en hem ertoe bracht zich af te vragen of het ontwerp “overdreven agressief” is.

Snap — Het aandeel van het technologiebedrijf won 4,1%, bovenop de 13% die het maandag won. De verhuizing komt als een nieuwe tweeledige Senaatswet die president Joe Biden de bevoegdheid zal geven om zijn concurrent, TikTok, in toom te houden, zal worden onthuld.

Vierkante ruimte – De aandelen van Squarespace stegen met bijna 13% nadat het bedrijf voor het bouwen en hosten van websites in het vierde kwartaal inkomsten rapporteerde die boven de verwachtingen van analisten uitkwamen. Squarespace gaf ook optimistische omzetverwachtingen voor het eerste kwartaal en het volledige jaar.

Dick’s sportartikelen — Dick’s Sporting-artikelen stegen met 10,9% nadat de detailhandelaar beter dan verwachte resultaten voor het vierde kwartaal boekte. De verkoop in dezelfde winkel, een belangrijke maatstaf voor detailhandelaren, lag ook boven de verwachtingen van analisten.

schotel netwerk — Het aandeel steeg met 7,4% nadat medeoprichter en Executive Vice President van Dish, James DeFranco, de aankoop van 1,45 miljoen aandelen bekend maakte.

Aeroomgeving — De aandelen stegen met 4,8% nadat de omzet van het bedrijf in het fiscale derde kwartaal hoger was dan de schattingen van analisten. AeroVironment, dat systemen voor onbemande vliegtuigen ontwerpt en ontwikkelt, haalde een grote order uit Oekraïne en hogere productieactiviteit in zijn tactische raketsystemen aan voor de sterke resultaten.

nutanix — Het aandeel cloudcomputing daalde met 8,8% ondanks een daling van de winst in het fiscale tweede kwartaal. Nutanix zei dat het zijn 10-Q kwartaalaangifte over de financiën van het bedrijf moest uitstellen vanwege een onderzoek naar een externe softwareleverancier, wat leidde tot onzekerheid over de kosten.

DXC-technologie — De aandelen daalden met 4,5% nadat DXC Technology zei dat de gesprekken over een mogelijke overname van het informatietechnologiebedrijf door een financiële sponsor waren beëindigd.

Bankaandelen – Bankaandelen daalden nadat Fed-voorzitter Jerome Powell suggereerde dat de rente mogelijk nog langer omhoog moet. Truist Financieel, Zions Bancorporation, Vijfde Derde Bancorp En Wells Fargo allen daalden meer dan 3,5%.

– Yun Li, Tanaya Macheel, Alex Harring en Sarah Min van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie