Risicomanagement voor het traden van crypto en aandelen. in 2023

laatste update: 11-2023


♦️WIL JE MEER LEREN? DRUK DAN OP ABONNEREN! 🚀♦️ #Bitcoin #BTC #Crypto #aandelen #investeren #risicomanagement

Risicomanagement is een integraal onderdeel van een goede trading strategie en in mijn optiek één van de belangrijkste vaardigheden van een succesvolle trader of investeerder. Goed risicomanagement zorgt ervoor dat je winstgevend bent, het maximale uit je strategie kunt halen en beschermt bent voor onverwachte gebeurtenissen. In deze video bespreek ik drie belangrijke fundamenten van risico management voor het traden: Capital-at-risk (CAR), Risk-Reward-Ratio (RRR) en de Winstratio.

Wil je technische analyse leren of meer weten over de wereld van het investeren of traden in crypto en aandelen? Volg dan de kennissessies!

Tijdens kennissessies ga ik iedere video dieper in op een specifiek onderdeel binnen het traden en investeren in zowel crypto als aandelen. Uiteenlopend van verschillende (momentum) indicatoren, chart patronen (patterns), volume maps, risicomanagement, portfolio management, etc. Ik zal het behandelen tijdens de kennissessies.

Wil je op hoogte blijven van alle kennissessies of inzichten? Vergeet je dan niet te abonneren en de notificaties aan te zetten.

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.
➡ Vragen? Stel ze in de comments! 👇

🚀🚀 Ook in Crypto’s traden of investeren? (referral links)

💰 FTX:
💰 Bitvavo:
💰 Binance:

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

12 gedachten over “Risicomanagement voor het traden van crypto en aandelen. in 2023”

 1. Dank David, zeer interresant weer. Welke trading programma/app gebruik jij en kun je aanbevelen? Fijne dagen

 2. Hallo David
  Dank voor deze video👍. Hele fijne kerst voor jou en de jouwen toegewenst!!

 3. Dankje voor informatie
  Fijne kerst dagen 🌷🌷🌷

 4. Zelfs op eerste kerstdag wauw!
  Bedankt voor je kennis delen en tijd.

 5. Bedankt David voor deze video het interessant en leerzaam ik wil vragen dat welke broker of Exchange gebruik je zelf en welke denkt u goed is voor korte termijn traden swing traden ik hoor graag van u en veel succes met u kanaal en fijne feest dagen

 6. Hallo david,

  In jou som deel je btc door dollars, dit gaat uiteraard niet goed want is de uitkomst dan dollars of btc? Ik denk dat je dit in percentages moet houden

 7. Dank voor de video David! Hoe doe je dat qua riskmanagement wat betreft altcoins ten opzichte van BTC? Hoe doe je dat? Wens je fijne feestdagen!

 8. David, ga zo door leer er echt heel veel van super leuk 👍

 9. Beste David, u ging een link plaatsen van een applicatie voor je trades bij te houden. Kan u die misschien in de comments zetten? Interessante en goede video snapte het voor zo’n 75% na deze video voor zeker 95% bedankt groetjes!!

Reacties zijn gesloten.