RIPPLE’S $XRP NU KOPEN? | 3 Redenen Waarom dit Interessant kan Zijn! | XRP $50?! 😱😱 in 2023

laatste update: 10-2023


RIPPLE’S $XRP NU KOPEN? | 3 Redenen Waarom dit Interessant kan Zijn! | XRP $50?! 😱😱

👉 Parcl:
📈 ByBit $30.000 trade tegoed:

📈 PhemeX trade en ontvang GRATIS de nieuwe xPT token:
👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
👉Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#xrp #ripple #crypto

30 gedachten over “RIPPLE’S $XRP NU KOPEN? | 3 Redenen Waarom dit Interessant kan Zijn! | XRP $50?! 😱😱 in 2023”

 1. Hey Corne, ik volg je al een hele tijd. Nagenoeg al je post's komen uit. Ik hecht enorm veel waarde aan de video's die je maakt. Top en dankjewel 👍

 2. Ben geabonneerd! Wou al zo lang geld in ripple zetten maar nu stijgt het en heb pas volgende week me loon😢😂

 3. Gisteren bijgekocht, momenteel geen spijt van😅😅

 4. Dat project van vastgoed ben ik wel iets minder positief over als jij

 5. Ehh, zie deze video net een daging te last😊😅. Spot on by the way

 6. hey how can i contact you? i want to discuss marketing business.

 7. Nou daar was je $1 al resistance van $0.70 schoot ie zo doorheen. Helaas had ik te vroeg gecasht, maar winst is winst. Ik wacht nu op een pullback (hopelijk komt ie nog) om weer terug in te kopen en mijn positie XRP te vergroten. Gister in ieder geval 43% winst gemaakt op mijn spot trade😂

 8. Gelukkig dat de Xrp gewonnen heeft zo heeft iedereen gelijk gisteren whoop Xrp naar de maan 😅

 9. He Cheff…..je voorspelde het al. Net als vele, maar bij jou altijd goede stevige onderbouwing zelf de .70 lijn waar hij nu op slingert. Lekker down to earth en direct kerel zoals altijd heerlijk….ga zo door kijk uit naar je volgende video. Groet

 10. Ik ben blij dat ik toen begon met handelen, want het was financieel een keerpunt voor mij, het was mijn beste beslissing ooit. Allemaal dankzij mevrouw Celia Sandel, haar vaste vaardigheden zijn verbluffend

 11. Mooi om te zien hoe veel mensen er nu ineens interesse in xrp hebben haha. Toen het onder 10 cent was waar waren jullie toen? Slapende luitjes

 12. Wil heeeeel graag weer meer XRP 🙏🚀🚀🚀🙏🙏🙏🙏 best crypto legal asset ever

Reacties zijn gesloten.