Ripple lijkt rechtszaak te winnen | Mysterieuze dood MKR-oprichter | Crypto nieuws vandaag | #746

laatste update: 12-2022


Ripple (XRP) lijkt de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) te winnen . Daarnaast is de oprichter van de cryptomunt MKR dood aangetroffen in Puerto Rico. De oorzaak hiervan lijkt voor velen nog een mysterie. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Bizar: Oprichter Maker DAO dood gevonden
04:12 Argo Blockchain volgende slachtoffer in miner-faillissementen?
07:03 Gaat Ripple de rechtszaak tegen de SEC dan toch echt winnen?
10:52 Grote vermogensbeheerder kondigt crypto bewaardienst aan
13:00 Peckshield: Crypto hacks breken alle records
16:12 Koerrrsen koerrrsen!
19:52 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Ripple lijkt rechtszaak te winnen | Mysterieuze dood MKR-oprichter | Crypto nieuws vandaag | #746”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hallo Axel mooi bericht over Ripple /XRP tegen SEC ben wel blij wens je een hele mooie avond en slap lekker straks dooie!😀💫💨🙏

  3. Prima video !! Maar kan Tradingview niet in donker ipv licht ? Eea is slecht te zien. ( Mijn ogen zijn niet zo best 😉 )

Reacties zijn gesloten.