‘Ripple is een vreemde eend in de bijt’ – CRYPTO-UPDATE

laatste update: 12-2023


Ripple sluit test-contracten met Western Union en de centrale bank van Saudi-Arabië. Bedrijven en banken storten zich op crypto-currency en blockchain technologie. Wilson Boldewijn praat met econoom Teunis Brosens van ING in onze Crypto-update.

16 gedachten over “‘Ripple is een vreemde eend in de bijt’ – CRYPTO-UPDATE”

  1. als het even dipt negativiteit delen en als er stijging is gelijk helemaal positief erin staan. succes trekkers de Media. Wat er ook gebeurd ik blijf geloven in crypto

  2. Hij bezit geen crypto's.. als blockchainadviseur van de ING lijkt me dat sterk. Als hij serieus verstand van dergelijke zaken heeft ga je toch minimaal experimenteren met het hele gebeuren. Slecht verhaal!

  3. Contracten hebben geen controle nodig. Daar heb je smart contracts voor.

  4. Grappig dat ripple zo "HOT" is terwijl bedrijven de technologie testen maar de tokens zelf niet gaan gebruiken. En wie wil nou een gecentraliseerde munt +ze kunnen je ripple adress freeze. Blijf weg bij ripple!

  5. Waarom zouden wij iemand van de ING geloven? Zelf niet capabel genoeg om de kredietcrisis zonder staatssteun te overleven en nu waarschuwen voor de risico's van crypto?

  6. 7:52 kijk dat is de eerste stap. ING kan zich er al iets bij voorstellen dus. Ze kunnen maar beter de stap maken anders zijn ze te laat

  7. Kijk eens op de Ripple site. Je krijgt daar een uitleg over XRP. Ripple is de coin to have. It will surpass Bitcoin

  8. Meer over Ripple of informatie over cryptocurrency kun je vinden op het CoinGids forum..

  9. Ripple is het bedrijf. XRP is de munt voor alle duidelijkheid! Verdiepen is wel nodig zo te zien!

Reacties zijn gesloten.