RIJK WORDEN TIJDENS EEN BEAR MARKET (TIPS) in 2022

laatste update: 07-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

De kansen van een bear market bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

13 gedachten over “RIJK WORDEN TIJDENS EEN BEAR MARKET (TIPS) in 2022”

 1. Dank weer voor de goede wijze video. Om mijn mindset op het juiste pad te trekken 👌🏼 zou je misschien ook nog eens een video kunnen maken voor mensen die bv in deze tijd wel een spaarpotje hebben, maar maandelijks niets kunnen bijleggen om te investeren. Hoe zou je beleggingsplan dan zijn in de Bull en bearmarkt? DCA doen en dan tijdens de bullmarkt ook deels weer uitcashen? Ik ben benieuwd wat jij in dit geval zou doen. Wens ieder een fijne dag vandaag 👋

 2. Focuss, het lijkt me heel interessant als je een video maakt over hoeveel belasting je betaald over jouw vermogen. Hoeveel belasting betaal je over aandelen (dividend), crypto als je boven het heffingsvrij vermogen zit.

 3. Hoi Jeffrey! Is het een idee om een keer een video te maken over exit strategieën wanneer je belegt in gespreide ETFs/losse aandelen voor de lange termijn? Ik beleg zelf middels maandelijkse DCA in gespreide ETFs (VWRL, VUSA) voor de lange termijn, maar ik ben heel benieuwd welke exit strategieën er zijn als 'de lange termijn' (lees: 25-30 jaar) straks langzaam in zicht komt. Kun je bijvoorbeeld het beste maandelijks een deel eruit halen of liever ieder jaar of juist alles in één keer? En wat zijn de voor- en nadelen van elke strategie? Ik denk namelijk dat er inmiddels genoeg video's staan over de voordelen van het beleggen op de lange termijn en dat je dat inmiddels goed duidelijk hebt gemaakt, maar ik kan niet echt iets terugvinden over hoe je dan uiteindelijk handelt als het zo ver is.

  Alvast bedankt!

 4. Hey Jeffrey, ik denk dat het waardevol is als je een video kan maken over "fair value investing", heel veel aandelen zijn nog steeds te duur en veel mensen beseffen dat niet. Of misschien heb je een Excel template hiervoor.

 5. Hoi Jeffrey en kijkers, ik koop maandelijks door de DCA methode de VWRL en de VUSA in. Met mijn bijbaan kan ik het me prima veroorloven om maandelijks van beide ETF's eentje te kopen. Is het op dit soort situaties/fases een mooi moment om er eenmalig twee van beide te kopen door middel van de DCA methode of wijk je op deze manier hier juist vanaf?

 6. Ik maakte altijd me volle salaris op en leefde royaal. Ondertussen ben ik gewend met 500 per maand minder te leven. Elke maand DCA maar bij een daling denk van 20-30% denk ik alleen maar andere had ik een 100% daling dan zat het in de kroeg en restaurants😂

 7. Nou Jeffrey, die eikel die zn cursus voor 100 euro wil aanbieden is weer terug, drukte hem zojuist weer weg in je reclame 🤣

 8. Het heeft er natuurlijk ook mee te maken dat mensen minder geld over houden nu het echte leven weer is begonnen, vandaar dat ik de afgelopen maanden niet heb geinvesteerd in aandelen

 9. Realistisch gezien kunnen sommigen van ons niet uit de armoede komen, het is gewoon te moeilijk om je hele gezin te voeden en de overheid helpt de zaken helemaal niet. Verdomme alle motiverende sprekers op deze rode app. De meeste zijn zelfs niet een beetje realistisch.

Reacties zijn gesloten.