Rick van Zelst van Aandelen onder een Tientje bespreekt de beurs


Ook leuk geld verdienen met lage en kansrijke aandelen? Investeer dan in ondergewaarde aandelen! Heeft u niet de kennis of tijd om de krenten uit de pap te halen? Word dan abonnee bij Aandelen onder een Tientje en laat onze analisten het werk voor u doen.

Lees meer op:

Beste Aandelen onder een tientje beleggers. Welkom bij deze videoboodschap. Hierbij even een korte update voor onze Aandelen onder een tientje portefeuille.
Het gaat zo goed met onze portefeuille dat we er soms een beetje verlegen van worden, maar we weten dat we elke dag voor onze mooie winsten moeten vechten en dat is wat wij doen bij Aandelen onder een tientje.

Het aandeel PostNL: we hebben ruim 170% winst erop behaald en nu is het moment dat wij onze positie sluiten en de reden is dat we geen groeimogelijkheden meer zien. We verwachten dat het dividend rechtstreeks van de koers af zal gaan en dat is een beetje als een sigaar uit eigen doos natuurlijk.

Een homerun sloegen wij deze week in het aandeel John Menzies. Wij stuurden dit rapport vorige week naar onze leden toe op een koers van rond de 242 penny, omgerekend in euro’s is dat ongeveer €2,50 en we staan erop een winst van ruim 15% in een week tijd. De reden van deze stijging kwam omdat het bedrijf met jaarcijfers kwam. Op zich waren de cijfers echt slecht, maar dat was zoals verwacht met de corona epidemie, maar de vooruitzichten die waren echt fantastisch, want het management verwacht dat de tweede helft van dit jaar enorm zal gaan knallen. En dat is natuurlijk echt een positief bericht voor de aandeelhouders en dat wekt natuurlijk vertrouwen. We hebben ook een conference call bijgewoond en daarin zegt het management dat 2022 het jaar van John Menzies is. Daarom stellen we het koersdoel ook fors bij en we verwachten dat dit aandeel ruim 50 tot 100% kan gaan stijgen tot een koers van ruim 350 penny.

De kijkers die nog niet zijn ingestapt, kunnen zeker instappen in dit aandeel, want we verwachten nog veel hogere koersen. Ik hoor u thuis allemaal denken, ‘was ik ook maar lid geworden bij Aandelen onder een tientje en had ik ook maar de mooie aandelen in mijn portefeuille.’ Dat kan, want wij zijn op dit moment bezig met een geweldig rapport, echt een geweldig rapport, dat wordt de klapper van het jaar verwachten wij, en dit rapport sturen wij ook volgende week naar onze leden toe en dit rapport wil je echt niet missen.

Bent u abonnee bij ons? Dan krijgt u inzage in al onze analyses en in onze actuele portefeuille, dus u kunt de aandelen die wij ook hebben zelf ook in positie nemen en dan beleggen we in feite samen.
Dus, ga snel naar onze site www.aandelenondereentientje.nl en dan gaan we samen op zoek naar de mooie aandelen en dan maken we er een heel mooi jaar van. Ik zeg, tot snel.

1 gedachte over “Rick van Zelst van Aandelen onder een Tientje bespreekt de beurs”

Reacties zijn gesloten.