REVOLUTIE DREIGT door MEGA(watt)DURE ENERGIE en INFLATIE in ENGELAND richting 20%! | GoudKoorts 130 in 2022

laatste update: 10-2022


Inflatie is een probleem. In de hele wereld loopt deze enorm op maar het Verenigd Koninkrijk lijkt de kroon te spannen met een voorspelde inflatie van 19% in januari 2023. Wat betekent dit voor u en mij?

Intussen lopen de prijzen voor energie dusdanig op dat miljoenen huishoudens door het ijs aan het zakken zijn. En dat kan zomaar de aanzet zijn voor sociale onrust zoals we die zien in andere delen van de wereld. Revoluties starten als grote groepen mensen wanhopig worden en weinig te verliezen hebben.

🏆 Ontvang maandelijks 50% korting op de transactiekosten voor de aankoop van het spaarplan:

⚜️ Open een gratis account bij GoldRepublic:

🟠 Bij onze crypto partner Bitvavo, koop je nu je eerste €1.000 aan digitale valuta zonder handelskosten!

🔗 Links

🐦 Volg ons op Twitter
›› GoldRepublic:
›› Bart Brands:
›› Instagram:

⚪️ Odysee Kanaal:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wil je iets kwijt over onze diensten? Laat een recensie achter via Trustpilot!

📲 Altijd de actuele goudprijs en je portfolio binnen handbereik? Download nu de GoldRepublic app:
– Google Play:
– Apple Store:

🔎 Meer informatie mb.t. investeren in edelmetaal? Bezoek onze website

📞 Heb je na deze video van Bart nog steeds vragen?
Stel ze hieronder gerust of deel ze rechtstreeks met ons via mail, Facebook, Instagram of bel ons op 020 794 6021.

🎧 Luister naar GoudKoorts
›› op Spotify:
›› op Apple Podcasts:

›› op Google Podcasts:

⏰ Timestamps ⏰
0:00 Intro
1:09 Goud & Zilverkoers
1:59 Britse inflatie boven 18%?
11:18 Consumentenvertrouwen op historisch dieptepunt
13:26 Energie debacle
23:23 Outro

🗓️ Opgenomen op: 23/08/22

⚠️ DISCLAIMER ⚠️
De verstrekte informatie in deze video-uiting is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst. Deze is ook niet bedoeld om u aan te zetten tot het (ver)kopen van een product of het afnemen van een dienst van GoldRepublic, noch als basis voor een beleggingsbeslissing. Een beslissing om te gaan beleggen in een GoldRepublic-product kan en mag u uitsluitend baseren op de informatie uit een definitief prospectus en de eventuele Essentiële Beleggersinformatie en andere informatie over het betreffende product (zoals (half)jaarresultaten). Deze informatie is op de website (www.goldrepublic.com) verkrijgbaar. Schakel eventueel een adviseur in.

#ENERGIE #INFLATIE #CRISIS

28 gedachten over “REVOLUTIE DREIGT door MEGA(watt)DURE ENERGIE en INFLATIE in ENGELAND richting 20%! | GoudKoorts 130 in 2022”

 1. Rutte en de rest van het WEFkabinet willen rellen, oproer & anarchie. Voor de BuildBackBetter Agenda2030 moet je de boel eerst slopen om de TotalitaireControleStaat op te bouwen met CO2 budget en VaccinatieStatus.

 2. North Stream 2 zou door Duitsland in gebruik worden genomen. Om dat te voorkomen verzonnen de US 'n haat campagne tegen Rusland. Toen de Russen uiteindelijk Ukraine binnenvielen was Duitsland verplicht om North Stream 2 af te zeggen wegens de eigen hoge morele maatstaven. Et voila!

 3. Gelukkig heb ik 2 jaar geleden zonnepanelen op het dak laten leggen. Zolang het salderen van kracht blijft, maakt de stroomprijs mij weinig uit.
  De gasprijs daarentegen merk ik natuurlijk wel in mijn portemonnee.

  Als we het gas uit Groningen weer gaan gebruiken, dan betalen de mensen die in de dorpjes daar wonen "de prijs" voor.
  In Duitsland breken ze complete dorpen en stadjes af om bruinkool op te graven. Daar ligt een gigantische kuil in het landschap.
  Ook dat zijn beleidskeuzes van beleidsmakers.
  Wat prevaleert? Het algemene belang en mensen in het hele land, of het belang van een specifieke groep mensen?

 4. Ik blijf bij mijn standpunt, volgens mij laten ze het allemaal (de beleidsmakers) heel bewust ontsporen! Part of the Agenda behind the scenes.

 5. Bewust gecreëerde "schaarste" om de energie transitie te forceren.

 6. Hoi Bart,

  Goed verhaal! Fijn dat je er weer bent. Ik ben natuurlijk een complot wappie, en ik denk dus dat het optie 2 is. Tot nu toe zie ik namelijk niks gebeuren dat op optie 1 wijst. Echt op geen enkel dossier in de politiek. Ik houd er wel van om me te baseren op wat ik feitelijk zie gebeuren. Ik hoop dat je gelijk heb en incompetentie zal zeker een rol spelen. Maar tot nu toe zie ik vooral dat we door gekken geregeerd en bestuurd worden. Ik denk dat dit alles de bedoeling is en ik wordt er naar van. De uitspraken die de voorman van de WEF in die richting doet wijzen zeker in die richting. Maar misschien is het goed bedoelde waanzin waarbij ze het gerechtvaardigd achten om over lijken te gaan om een ideaal te bereiken. En aan de financiële top denk ik dat ze gewoon hun huid en posities aan het redden zijn en dat het ze niks uitmaakt tegen welke prijs dat gaat. Het gaat me erg aan het hart hoe de gewone mensen tegen de vlakte gewerkt worden.

 7. Prima duidelijk verhaal, m'n dat er eigenlijk in Nederland met zo'n groot gasveld eigenlijk geen probleem zou horen te zijn. Nb wij betalen de hoogste gasprijs van heel Europa.

 8. Ik hoorde dat NL gas levert aan Duitsland (contract). Je geeft aan dat het politiek is om de gas prijs hoog te houden, dit vindt ik ook gesteunt door ik hoorde dat NL gas leert aan Duitsland. Goede aflevering Bart.

 9. Hoi Bart, zoals altijd weer top uitzending en goede visie! 👍👍❤️
  Ook leuk dat je weer terug bent en fijn te horen dat je een goede vakantie had.
  Dat is ook hard nodig voor de nare tijden die er aan zit te komen.

 10. We zijn collectief vergeten dat WEF – puppets die hebben Nederland overgenomen, willen enorme datacentra hier in Nederland bouwen. Die gebruiken veel energie, niemand die erover heeft

 11. Ik zou willen dat het 1 is, maar ik vrees echter 2… Alleszins zeer sterke uitzending!

 12. Wat fundamenteel fout gaat en dat komt door ons belastingstelsel: we zeggen de Omzetbelasting is vrij eerlijk want het is een vast percentage, dus wie meer consumeert betaalt meer. Dus de persoon met een hoger inkomen zal meestal meer OB betalen: de sterkste schouders.

  OB wordt berekend over de inkoopprijs plus opslagen voor kosten en winst. Als de inkoopprijs stijgt gaan vaak de opslagen ook omhoog, maar wat essentieel is de OB in absolute Euro's gaat omhoog bij gelijke afname door de consument   Hier verdwijnt dus de redelijkheid: de gebruiker betaalt meer belasting terwijl zijn gebruik gelijk blijft of zelfs afneemt. Dat zie je met gas, benzine, brood etc.

  DUS de overheid ontvangt meer belasting/OB als de inkoopprijzen stijgen. Dat maakt populair gezegd de burger exponentieel armer ofwel het is een turbo-effect voor de vergroting van armoede. Dit is ongewenst, ondemocratisch en zeker tegen vrijwel alle sociale principes. 

  De overheid kan hier wat aan doen door met vaste bedragen aan opslagen te werken en/of met plafonds in de opslagen en direct door de OB met 1 of meer % te verlagen. Nu laat de overheid het volk extra lijden door meer OB te heffen op de steeds stijgende prijzen. Waarom houdt de regering zich hier van de domme? Er is nu juist extra financiële ruimte om de lasten van de mensen te verlichten.

 13. De enige uitweg is dat de beleidsmakers hun egos aan de kant zetten, en toegeven dat ze een inschatingsfout gemaakt hebben mbt de sancties en terug om tafel te gaan met gazprom/poetin

 14. Mijn zakken broodmix zijn al +40% gegaan in minder dan een half jaar!

 15. Dat was weer een mooie uitzending Bart welkom terug 👍🏻👍🏻

 16. Bart, kan je aub Tim Hofman aanspreken met de vraag. Of hij geen groot topic kan maken over het europees k*nkr beleid…

 17. Het consumentenvertrouwen heeft een absoluut dieptepunt bereikt. En dat n.b. onder de minister van financiên KAAG!, die zichzelf tijdens de verkiezingscampagne die leidde tot dit kabinet Rutte 4 'minister van hoop' noemde! Hoe KAN dat nou?

 18. Prachtige post, ik geniet altijd van de details en moeite die in je video's worden gestoken. Ik zou dit hier willen toevoegen, ik heb het gevoel dat ondanks inflatie, de cryptocurrency en de aandelenmarkt deze week meerdere bearish bewegingen hebben gezien, wat een nieuwe bearish expansiefase kan bevestigen die op het punt staat te beginnen. De ogen zijn nog steeds gericht op wat er boven de huidige lokale hoogtepunten gebeurt, niet eronder, ook al is de prijsactie van BTC de afgelopen weken afgenomen. Bodems kunnen we niet voorspellen, maar het was duidelijk dat het zich voorbereidde op de afdaling. Waarom beseffen mensen NU dat de markt bearish is? Extreem bearish. Het punt is om geduldig te zijn en gewoon te handelen om kapitaal op te bouwen wanneer we de bodem bereiken. Laat deze instellingen je niet vernietigen. En mijn advies, verspreid jezelf niet met te veel munten. De markt als geheel is momenteel in beweging, rode dagen betekenen voor bijna alles rode dagen en groene dagen zullen hetzelfde zijn. Papieren winsten en verliezen zijn normaal gedurende de hele investeringscyclus. Blijf investeren en handelen, geen paniek. Ik ben nog steeds dol op de handelstechnieken en het advies. Digitale valuta blijven de wereld veranderen. Het is moeilijk voor iedereen die het er niet mee eens is. Maar vanuit retailperspectief denk ik dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwkomers en experts een idee te geven van hoe de gemeenschap werkt. Ik kon mijn portefeuille laten groeien door simpelweg te handelen met de begeleiding van Argon Tihalt, die in een kwestie van weken van 0,7 BTC naar 2,4 BTC ging. De begeleiding van Argon Tihalt heeft me geholpen een geweldig positief rendement op mijn initiële investering te behalen en is beschikbaar voor iedereen die van cryptohandel houdt en wil leren. U kunt contact met hem opnemen voor vragen en winstgevende handelssystemen met G-mail {@Argontihalt@gmail.com} en TeIeGRAM (@ARGONTIHALT) voor alle crypto-gerelateerde vragen.

Reacties zijn gesloten.