Restaurantmerken, Under Armour, Peloton en meer in 2023

laatste update: 10-2023


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Restaurantmerken (QSR) – Het moederbedrijf van Burger King, Tim Hortons en Popeyes zag zijn aandelen stijgen met 4% in premarket trading nadat het bedrijf beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde. De verkoop van dezelfde restaurants steeg met 14%, ruim boven de stijging van 8,3% die werd voorspeld door analisten die werden ondervraagd door FactSet.

Onder pantser (UAA) – Under Armour steeg met 4,2% in premarket-actie nadat de kledingmaker beter dan verwachte inkomsten voor het laatste kwartaal rapporteerde, samen met een omzet die ongeveer in lijn was met de prognoses van Street. De stijging komt ondanks het feit dat Under Armour zijn prognose voor het hele jaar verlaagde voor de impact van een sterkere Amerikaanse dollar en hogere kosten.

Peloton (PTON) – De aandelen van de fabrikant van fitnessapparatuur daalden met 18,1% in premarket-handel nadat het een groter dan verwacht kwartaalverlies en inkomsten rapporteerde die achterbleven bij de voorspellingen van analisten. Peloton gaf ook een zwakker dan verwachte vakantiekwartaalprognose af.

Modern (MRNA) – De voorraad van de medicijnfabrikant zakte 11,9% in premarket-actie nadat Moderna een kwartaalwinst van $ 2,53 per aandeel rapporteerde, ruim onder de consensusschatting van $ 3,29. Het bedrijf verlaagde ook zijn jaarlijkse prognose voor de verkoop van Covid-19-vaccins.

Qualcomm (QCOM) – Qualcomm zakte 8,3% in de premarket nadat het een slechter dan verwachte omzetvooruitzicht gaf naarmate het aantal smartphoneverzendingen afnam. De chipmaker rapporteerde ook kwartaalomzet en winst die in lijn waren met de prognoses van Wall Street.

Jaar (ROKU) – Roku-aandelen daalden 18,5% in de handel buiten kantooruren nadat de maker van videostreamingapparaten zei te verwachten dat de advertentie-inkomsten en de verkoop van apparaten in het huidige kwartaal zouden dalen. De voorspelling weegt op de aandelen, ondanks dat Roku beter dan verwachte inkomsten en een groter dan verwacht aantal actieve accounts rapporteert.

Robinhood Markten (HOOD) – Robinhood steeg met 2,9% in premarket-handel nadat de online brokerage een kleiner dan verwacht kwartaalverlies en omzet rapporteerde die de voorspellingen van analisten overtroffen. Robinhood verlaagde ook de prognose voor de exploitatiekosten voor het volledige jaar.

Boekingsbezit (BKNG) – Booking Holdings stegen met 5,1% in de premarket nadat het bedrijf voor reisdiensten in het laatste kwartaal zowel top- als bottom-line-beats boekte. Het boekte ook optimistische vooruitzichten, aangezien de vraag naar reizen sterk blijft.

Kroonbezit (CCK) – Investeerder Carl Icahn heeft nu een belang van meer dan 8% in de drankblikjesmaker, volgens de Wall Street Journal, en zou van mening zijn dat het bedrijf meer aandelen zou moeten terugkopen en niet-kerneenheden te koop zou moeten zetten. Crown Holdings steeg 5,5% in de premarket.

eBay (EBAY) – eBay steeg met 6,7% in premarket-handel nadat het e-commercebedrijf beter dan verwachte resultaten voor het laatste kwartaal rapporteerde, gestimuleerd door de verkoop van opgeknapte goederen en luxeaanbiedingen.

Etsy (ETSY) – Etsy-aandelen stegen met 9,3% in de pre-market nadat de online ambachtelijke markt een beter dan verwacht kwartaal rapporteerde, en zei dat het bedrijf sterk bleef in een volatiele economische omgeving.

Plaats een reactie